El Port de Tarragona engega la segona edició de la mostra artística ‘Expressa’t’ en versió nadalenca

Després de l’èxit assolit en la primera edició de la Mostra artística Expressa’t el passat mes de maig, el Port de Tarragona n’organitza una segona edició amb l’objectiu de continuar promovent la cultura al territori i, en especial, posar en valor la tasca que realitzen les escoles, associacions i entitats en l’àmbit cultural en les seves diferents vessants: dansa, música i altres manifestacions artístiques.
Aquesta segona edició se celebrarà en el marc de les festes de Nadal i per tant la temàtica de les actuacions anirà relacionada amb aquestes dates. Els dies escollits per celebrar la mostra són el 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre, en tres horaris diferents; 17 h, 18 h i 19 h.
S’habilitaran diferents espais al Moll de Costa per acollir les actuacions i propostes artístiques. Depenent del caràcter de l’actuació es durà a terme a l’interior del Tinglado 1 o als espais exteriors situats davant del Tinglado1, Tinglado 2 i Tinglado 3.
La Mostra Expressa’t va néixer el passat mes de maig de 2021 davant les nombroses peticions de diferents entitats i escoles que busquen espais a l’aire lliure per realitzar concerts i actuacions. Davant d’aquesta necessitat, el Port de Tarragona va habilitar la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa per acollir-hi actuacions de ball i música.
En aquesta edició, com en l’anterior, hi poden participar totes les escoles, centres, associacions, entitats… públiques o privades del Camp de Tarragona que tinguin com a activitat principal la formació i l’aposta per les diferents disciplines artístiques citades anteriorment .

Com participar a Expressa’t
Aquelles escoles o entitats interessades a participar en la mostra artística hauran d’enviar un formulari amb les dades establertes a les bases (https://www.porttarragona.cat/ca/port-iciutat/moll-costa) a l’adreça electrònica expressat@porttarragona.cat abans del 30 de novembre.
En aquest espai web es pot trobar el formulari d’inscripció, els requisits i la documentació necessària per poder sol·licitar la participació en aquesta segona edició Expressa’t.

Difusió, presentació, peticions i selecció
El Port de Tarragona estudiarà les propostes rebudes per decidir quines seran les escoles i entitats que participaran durant aquesta segons edició de la mostra ’Expressa’t’ i quins seran els escenaris proposats.
Els criteris que es tindran en compte estaran alineats, per una banda, a intentar aplegar escoles i entitats de diferents disciplines, i per altra banda, a la valoració de la proposta, el compliment dels requisits i finalment l’ordre d’arribada de la petició.
Mitjançant la pàgina web del Port https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa i les xarxes socials del @PortTarragona i @MolldeCosta (Twitter i Facebook) es dona difusió i es publiquen els documents necessaris per presentar-se a la mostra artística (requisits, bases, drets d’imatge, etc) per a totes aquelles escoles, associacions o entitats interessades a participar.
El divendres 3 de desembre es farà públic el llistat d’escoles que participaran en l’edició d’enguany, detallant l’horari i el dia assignat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.