El renovat web de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ofereix visites virtuals a tres punts atractius del municipi

El renovat web de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ofereix visites virtuals a tres punts atractius del municipi

La Plaça de la Marina, la Platja del Torn i la Cova del Llop Marí

La Platja del Torn, la Plaça de la Marina i la Cova del Llop Marí de l’Hospitalet de l’Infant ara es poden visitar virtualment a través de la renovada pàgina web de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors: www.hospitalet-valldellors.cat

La visita virtual, que ofereix una visió esfèrica de 360º, permet als internautes veure aquests tres punts atractius del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant en totes les direccions, d’una manera fàcil, divertida i interactiva. D’aquesta manera, els usuaris del web de Turisme poden moure’s lliurement pels diferents espais que componen les panoràmiques, des de qualsevol tipus de dispositiu: ordinadors, mòbils i tauletes; i viure l’experiència de visitar-los per mitjà d’internet.

Més millores a la mateixa pàgina web

La Regidoria de Turisme ha renovat el web que impulsa, per tal de fer-la més atractiva als usuaris i facilitar-ne la navegació. El nou portal és molt més visual, conté més fotografies i vídeos, és més intuïtiu, i fomenta la interactivitat a través de l’accés a les xarxes socials en què és present Turisme (Facebook, Instagram) i al seu blog.

Destaca els principals atractius del municipi i orienta als usuaris en funció de la disponibilitat temporal i dels seus interessos o gustos, amb les opcions de “Què fer” o ‘Els imprescindibles”. També presenta tota l’oferta d’activitats per realitzar i d’experiències per viure (esportives, nàutiques, senderisme, visites guiades i en família) i ofereix informació útil sobre on menjar, on dormir, les empreses d’activitats, els locals d’oci, etc. A més, inclou una agenda d’actes previstos a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

La pàgina està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany, i té un disseny “responsive”, és a dir, s’adapta a les dimensions de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, ja sigui el monitor d´un ordenador, una tauleta, un televisor o un telèfon mòbil.

«Amb la renovada pàgina web volem captar nous visitants i atreure l’atenció dels turistes i promocionar millor el nostre municipi. També creiem que pot ser una eina més per poder aconseguir desestacionalitzar el turisme, ja que ofereix experiències per poder fer a la nostra destinació durant tot l’any”, ha afirmat la regidora de Turisme, Elidia López.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.