El restaurant del Gaudí Centre a concurs

gaudi_centre-guia

Redessa obre el concurs públic per adjudicar el restaurant del Gaudí Centre donant prioritat a les propostes que s’apropin a l’estètica modernista

L’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Redessa, ha publicat aquest dijous, 18 de juny al perfil del contractant la licitació del contracte d’explotació del restaurant del Gaudí Centre. El concurs públic ha de retornar l’activitat de restauració a un local emblemàtic situat a la plaça del Mercadal i vinculat al centre d’interpretació dedicat a l’arquitect e Antoni Gaudí; i ha de contribuir a l’impuls de la varietat i la qualitat l’oferta del sector de la restauració de la ciutat.

Teresa Pallarès, consellera delegada de Redessa, afirma que “l’empresa municipal fa un esforç econòmic molt important per oferir un contracte amb les millors condicions possibles; i amb el convenciment que retrornar l’activitat a aquest local amb una oferta de qualitat ha sumar esforços amb el conjunt del sector de la restauració de la ciutat i contribuir a promocionar l’oferta gastronòmica de Reus”.

El plec de clàusules de la licitació fixa el cànon mensual per a l’explotació de l’espai de restauració en un mínim de 2.000 euros (més IVA). S’estableix un període de carència en el pagament de la renda dels 24 primers mesos, donat el càlcul de costos de les obres i adequacions que cal realitzar al local per poder obtenir la llicència d’activitats, i que aniran a càrrec de l’adjudicatari.

El termini d’execució del contracte és fins a 31 desembre de 2035, a comptar des de la data de formalització.

Les condicions del concurs estableixen com a criteris de puntuació de les ofertes rebudes l’import econòmic, però també altres aspectes com les inversions i l’adequació del local i les terrasses a l’estètica modernista del Gaudí Centre Reus.

En relació a l’oferta gastronòmica dels licitadors, el concurs inclou com a requisit que s’abasteixi diversitat d’oferta i preus; i exclou propostes del tipus “menjar ràpid”, per emportar, o similars.

El restaurant del Gaudí Centre Reus està situat a l’àtic de l’edifici del Gaudí Centre Reus, ubicat a la plaça Mercadal, 3, 4a planta, i compta amb un espai de terrassa practicable destinat a servei al públic i una part destinat a ús privat i un sobreàtic només destinat a terrassa. També es podrà, previ l’obtenció de l’oportuna autorització administrativa, explotar un servei de terrassa exterior en planta baixa.

La superfície útil total de planta és de 224,89m2, aproximadament. Disposa a més d’una terrassa pel públic de 128,92m2, una terrassa de cuina de 28,64m2 i una terrassa per públic al sobreàtic de 33,28m2. L’adjudicatari disposarà del magatzem destinat al emmagatzematge dels productes utilitzats per l’activitat que té una superfície aproximada de 52,76m2. Addicionalment es podrà realitzar un servei de terrassa a l’exterior de la plaça del Mercadal.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.