El setè art omple tots els espais de La Fira Centre Comercial

La Fira Centre Comercial

La Fira Centre Comercial es converteix aquests dies en un escenari de cinema amb les diferents activitats previstes a la campanya “Més Experiències”. Els qui vulguin convertir-se en actor o actriu de cinema, tenen la possibilitat de fer els primers passos del 19 al 21 de novembre, de 17 a 20h, interpretant una escena i demostrant el seu talent a l’espai de La Fira Studios instal·lat a la Planta Baixa de La Fira Centre Comercial. Els qui ho facin millor podran formar part de la base d’actors i actrius de l’Escola de Cinema de Reus.

El setè art seguirà tenint protagonisme a La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties, amb altres activitats com el taller de maquillatge i caracterització de cinema i fantasia que també estarà del 19 al 21 de novembre, de 17 a 20h, a Planta Baixa. Allí els assistents podran fer volar la seva imaginació i tres maquilladores professionals realitzaran pintacares perquè els més petits puguin tenir un record del moment.

La setmana es completa amb tres Master Class molt especials que es faran als cinemes Axion. El dimarts dia 20, de 17 a 19h, el compositor visual Luis Tinoco oferirà una xerrada sobre efectes visuals als cinema. Tinoco ha treballat a moltes pel·lícules conegudes com Interstellar, Hercules: The Thracian wars, El Pacto i sèries com Sé quién eres. La segona Master Class serà els dies 20 i 22, de 19 a 22h i també el cinema Axion, i en aquest cas serà sobre el món del doblatge. La impartiran els millors actors i actrius d’aquest àmbit. Lluís Posada, Núria Mediavilla, David Brau i Marta Barbarà parlaran sobre aquesta interessant professió i sobre el món del cinema. A més, interpretaran en directe per als assistents famoses escenes cinematogràfiques i els visitants que ho vulguin podran participar en la seva interpretació. L’última Master Class anirà a càrrec de Fernando Truyols i serà el dijous 22 de novembre de 17 a 19h. Truyols és una de les figures emergents del cinema espanyol i farà una xerrada sobre direcció cinematogràfica. Ell va guanyar el Premi Goya 2012 pel curtmetratge “El Barco Pirata” i ha estat el director de l’anunci d’Audi “Por Siempre Jamás” entre altres moltes creacions.

El llistat d’activitats al voltant del cinema a La Fira Centre Comercial es complementa amb una altra bona sorpresa. Els amants de la saga Star Wars també estan d’enhorabona perquè del 19 al 24 de novembre podran gaudir de l’exposició de repliques i diorames basades en aquestes pel·lícules que s’ubicarà a la Planta Segona. A més, el 24 de novembre, la Legió 501 de Star Wars desfilarà per tots els espais de La Fira Centre Comercial.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.