El ‘Tastet de Ciència’ aplega 5.000 assistents a La Fira Centre Comercial

El ‘Tastet de Ciència’, un esdeveniment anual dedicat a fomentar la curiositat científica entre els més joves, ha celebrat la seva desena edició amb un rotund èxit, congregant 5.000 assistents a l’interior del Centre Comercial La Fira. Aquesta xifra rècord reflecteix l’interès creixent del públic per la ciència i el coneixement.

En aquesta ocasió, l’esdeveniment ha estat especialment significatiu en comptar amb la participació d’alumnes de 18 centres educatius dels Serveis Territorials de Tarragona, els quals han presentat una àmplia gamma de treballs acadèmics en els camps científic, matemàtic i tecnològic. La presència de la Regidora d’Educació, Pilar López Bastida, ressalta la importància que les autoritats atorguen a la promoció de la ciència en l’àmbit educatiu, qui a més va aprofitar per “agrair la feina que realitzen pares i professors per promoure l’interès per la ciència”.

El ‘Tastet de Ciència’ s’ha consolidat com un espai de divulgació i aprenentatge, on tant estudiants com professors comparteixen les seves investigacions i coneixements amb el públic assistent. A través d’exposicions realitzades pels propis alumnes, els visitants han tingut l’oportunitat d’experimentar conceptes científics de manera pràctica i d’interactuar amb joves científics prometedors.

“Estem molt satisfets d’haver superat el repte logístic de traslladar el ‘Tastet de Ciència’ a l’interior del centre comercial”, afirma Patricia Perugini, gerent del Centre Comercial La Fira. “Aquest èxit és un testimoni, no sols de la nostra capacitat de resposta a les necessitats de l’entorn, sinó del pacte social amb l’educació i el desenvolupament de futurs talents”.

Amb aquesta edició, La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, acull per vuitè any consecutiu aquesta iniciativa, reafirmant el seu compromís amb l’educació de qualitat i la reducció de les desigualtats, l’entorn i les entitats educatives.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.