El Teatre Bartrina impulsa una nova línea de producció local amb el Projecte Bartrina

El Teatre Bartrina impulsa una nova línea de producció local amb el Projecte Bartrina

El Teatre Bartrina de Reus ha impulsat una nova iniciativa amb el nom “Projecte Bartrina. Cultura de proximitat” amb l’objectiu de promocionar l’autoria local. Aquest cicle d’actuacions, que començarà el dia 21 d’agost i finalitzarà el 13 de setembre, combina diferents disciplines com ara l’art en viu, la poesia, el teatre familiar i la música. El cicle neix amb voluntat de continu&ium l;tat i es repartirà entre l’escenari del Teatre Bartrina, la plaça del Teatre i el Jardí de la Casa Rull.

Aquest projecte forma part d’una línia estratègica per al Consorci del Teatre Bartrina i també per a la Regidoria de Cultura, una de les línies que marca el mateix Pla d’Acció Municipal. El Regidor de Cultura, Daniel Recasens, i els responsables de la direcció artística del projecte, Francesc Cerro-Ferran, Rosa Mateu i Jordi Vall, han presentat avui en roda de premsa el projecte. Recasens ha destacat que “Reus és una ciutat amb un gran talent local en molts àmbits i també en l’àmbit de les arts escèniques. I el volem compartir amb la ciutadania”. 

Malgrat la situació amb la COVID-19, el regidor de Cultura considera que “ara era el moment idoni, perquè aquest nou projecte vol ser un impuls a les arts escèniques actuals en un moment en què ho necessiten molt”.  Tammateix, es prendran les mesures sanitàries i de seguretat necessàries per tal de garantir la seguretat i la salut dels assistents. L’aforament serà limitat a 80 localitats. La venda serà anticipada i fins a 24 hores abans de cada espectacle i l’adquisició de les entrades es podrà fer o via online, al web del teatre Bartrina, o a la taquilla (de dimarts a divendres, de 18:00 h a 20:00 h). Cada persona podrà comprar com a màxim 5 localitats per espectacle i les entrades seran nominals. L’inici de la venda d’entrades serà el dimarts 4 d’agost, a un preu de 5 euros. 

Els espectacles programats dins del Projecte Cultura de Proximitat Bartrina són els següents:

  • 21 d’agost. “Que (no) mori el teatre!” A partir de diverses dramatúrgies contemporànies (Teatre Bartrina)
  • 30 d’agost. “El teu conte em sona”. Teatre familiar (Plaça del Teatre)
  • 4 de setembre. “Solà sol Solà”. A partir de poemes de Lluís Solà (Jardí Casa Rull)
  • 5 de setembre. “De Vi va veu”. Espectacle multidisciplinari a partir de poemes del vi (Jardí Casa Rull)
  • 12 de setembre. “Pels carrerons del darrera”. Teatre musical, 2 sessions (Jardí Casa Rull)
  • 13 de setembre. “Els tres mosqueters o qui va matar Mogart?”.Espectacle amb música clàssica per a tots els públics (Plaça del Teatre)
  • 13 de setembre. “Un vespre amb Pau Terol trio i Lau Noah”. Concert de blues (Teatre Bartrina) 
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.