El Teatre Bartrina inicia la programació d’Hivern 2021 amb La Gata Borda

El Teatre Bartrina inicia la programació d'Hivern 2021 amb La Gata Borda

El Teatre Bartrina de Reus inicia aquest pròxim cap de setmana la programació prevista per a la nova temporada amb l’espectacle “Molt soroll per res” de la companyia La Gata Borda. Se’n faran dues representacions: el dissabte dia 23 de gener, a les 20:00 h, i el diumenge dia 24 de gener, a les 18:00 h. 

“Molt soroll per res”podria ser la nova sèrie de Netflix, d’HBO o de qualsevol altra plataforma. Els protagonistes juguen tota la funció a un estira i arronsa que sembla l’origen de les comèdies televisives actuals. Parla d’amor, de gelosia, de venjança, de desamor… emocions vigents i a vegades tractades, malauradament, igual que si fos un text contemporani.

El Teatre Bartrina compleix amb totes les recomanacions sanitàries per evitar el contagi de la COVID19 i per preservar la seguretat i la salut de les persones, tant del públic com del personal tècnic i els artistes. 

Amb aquest espectacle, que havia estat suspès la passada temporada a causa de la pandèmia, s’inicia la nova temporada de programació al Teatre Bartrina, pensada per a un públic divers; una programació atractiva i variada que aposta pel talent local i que busca atraure franges d’edat poc avesades a anar al teatre. 

La temporada presenta 21 propostes, amb 26 representacions: 9 obres de teatre, 4 produccions pròpies, 4 concerts, 2 produccions locals, 1 espectacle familiar i i munta

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.