El Teatre Bartrina presenta la programació del primer semestre del 2023

El Consorci del Teatre Bartrina de Reus ha presentat la programació que té prevista per al primer semestre del 2023 i que comença el primer cap de setmana de febrer amb una producció de Lo Nostro, titulada “Lot 5/6. Pedra” i que s’inspira en el popular ca s del robatori d’una llamborda de la plaça del Mercadal l’any 2021.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha volgut remarcar el pes que té la creació local en la nova programació, “hem volgut que tingui una gran presència la creació de casa, Km 0, ja des del principi amb Lo Nostro, amb la reposició de “La gran PAS” o els espectacles que s’han d’estrenar, una producció amb motiu de l’Any Amorós, per una banda, i un concert d’homenatge a Xavier Blanc, per l’altra banda”.

Una altra de les característiques de la nova programació és que, tal com ha treballant en les darreres programacions el Bartrina, vetlla per ser accessible. “En tots els espectacles disposem de servei de so de sala amplificat i bucle magnètic a partir d’uns receptors individuals que es poden recollir abans d’entrar a la sala i que poden ajudar tant a les persones amb discapacitat auditiva, com a les persones de les darreres files o dels pisos. I, a més, ampliem els serveis d’accessibilitat a l’espectacle “Amèrica”, ha explicat Recasens.

Tota la programació es pot consultar a la web teatrebartrina.cat i la venda d’entrades comença el dia 27 de desembre, en horari habitual de taquilla (de dimarts a divendres, de 18:00 h a 20:00 h) i per Internet, a la pàgina web del teatre.

El Teatre Bartrina està adherit al projecte socioeducatiu Apropa Cultura i a la campanya social impulsada pel Departament de Cultura, Escena 25.

La programació

– Dissabte 4 de febrer, a les 20:00, i diumenge 5 de febrer, a les 18:00 h “LOT 5/6. Pedra”, una producció de Lo Nostro

– Dissabte 25 de febrer, a les 20:00 h, “Animal negre tristesa”, d’Anja Hilling, una producció de la Sala Beckett i el Teatro Español

– Dissabte 4 de març, a les 20:00 h, “Amèrica”

– Dissabte 11 de març, a les 20:00 h, “BlackFang”, en col·laboració amb el Festival de Música Negra

– Dissabte 25 de març, a les 20:00 h, “Harakiri”, una creació de Les Impuxibles

– Diumenge 26 de març, a les 18:00 h, “La gran PAS”, reposició d’una de les propostes guanyadores del Projecte Bartrina 2022

– Dissabte 1 d’abril, a les 20:00 h, “I jo et diria Amorís”, homenatge sensible, visual i sonor

– Diumenge 2 d’abril, a les 18:00 h, “Invisibles”, concert d’homenatge a Xavier Blanc

– Dissabte 15 d’abril, a les 20:00 h, “Hamlet 0.1”

– Diumenge 16 d’abril, a les 18:00 h, “El carnaval dels animals”, amb taller previ de percussió corporal abans de la funció

– Dissabte 22 d’abril, a les 20:00 h, “Tocar mare”

– Dissabte 20 de maig, a les 20:00 h, “Monopoli”

– Dissabte 27 de maig, a les 20:00 h, estrena de la nova producció del Bartrina Territori Creatiu

– Diumenge 28 de maig, a les 18:00 h, “El temps de les tortugues”

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.