El Teatre Bartrina retorna els imports dels espectacles suspesos per la COVID-19

El Teatre Bartrina retorna els imports dels espectacles suspesos per la COVID-19

El Teatre Bartrina està procedint al retorn massiu de totes les localitats dels espectacles que es van haver de suspendre per la COVID-19 durant el primer semestre, malgrat hagin estat reprogramats a la temporada de tardor, per la impossibilitat de mantenir els aforaments tal i com es van vendre. Per tal de mantenir les mesures de seguretat sanitàries i de distància social en tot moment, les localitats posades a la venda s’han hagut de reduir substancialment.

D’aquesta manera, les persones que van comprar les entrades per internet rebran el abonament de l’import total de la compra a la targeta utilitzada per a fer la compra.

Aquells que van adquirir les entrades a taquilla tindran dues opcions:

  • Emplenar el formulari que s’habilitarà en breu a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Reus per a poder fer el tràmit telemàticament amb idCat Mòbil i rebre l’abonament de les entrades via transferència bancària.
  • Passar per taquilla de dimarts a divendres en horari de 18h a 20h i se’ls retornarà l’import de les entrades en efectiu, independentment del mitjà de pagament utilitzat.

Nova programació

D’altra banda, la programació Tardor 2020 es posarà a la venda al setembre amb el nou aforament. Gràcies als esforços del teatre i sobretot de les companyies, tots els espectacles del primer semestre han estat reprogramats llevat dels espectacles “L’amic retrobat” i “Solitud”.

Des del Teatre Bartrina s’anima als espectadors a recomprar les entrades de seguida que es posen a la venda atès que seran aforaments reduïts i què, per tant, s’esgotaran abans. L’equipament cultural ha establert un protocol amb totes les mesures de seguretat necessàries per adaptar-se a la nova normalitat i garantir la seguretat de tothom.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.