El Teatre Fortuny presenta la nova temporada amb 32 funcions de diferents disciplines adreçades a tot tipus de públic

El Consorci del Teatre Fortuny ha presentat aquest dilluns al matí la nova programació prevista per al proper semestre i que començarà el mes de gener, una temporada amb 32 funcions, que inclou diferents disciplines escèniques i que s’adreça a tot tipus de públic. La nova temporada ha estat presentada per l’Alcalde de Reus i president del Consorci del Teatre Fortuny, Carles Pellicer; la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó; el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, i el gerent de l’espai escènic, Josep Margalef.

L’Alcalde de la ciutat ha remarcat que la nova programació inclou espectacles familiars, perquè “treballem intensament en formar el públic dels propers anys” i ha fet especial referència a l’espai escènic reusenc com a “eix vertebrador de l’oferta genèrica de la ciutat i reclam de primer nivell per a la projecció de Reus entre diferents segments de públic i de diferents punts del territori”.

Per la seva banda, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha volgut “refermar el compromís de la Diputació amb el Teatre Fortuny, un espai de referència no només a la demarcació de Tarragona sinó a tot el país”.

El primer semestre de 2020 inclou 16 espectacles i 17 funcions de teatre, entre els quals destaca “La Rambla de les floristes”, del TNC, que segons ha explicat Josep Margalef, gerent de l’espai escènic, “és molt destacable perquè el Teatre Nacional ha estat molt de temps sense girar les seves produccions i és important que pugui arribar a tot el públic”. També cal destacar que tornarà a l’escenari del Fortuny “Maremar”, de Dagoll Dagom, que clourà la gira a Reus, i altres representacions com “La donal del 600”, “El rei Lear”, “Això ja ho he viscu” o “El pare de la núvia”.

Pel que fa a música, la nova programació inclou 6 concerts, des de música barroca amb Vespres d’Arnadí a música moderna amb la presentació del nou disc dels Amics de les Arts, que comencen la seva nova gira aquí a Reus.

La dansa té un important paper també en la nova temporada, amb un “Trencanous” que iniciarà la programació i que clourà l’Any Roseta Mauri, “El llac dels cignes” o la gala del centenari de la Royal Academy of dance, entre altres.

Destaquen també els espectacles familiars, amb 3 títols diferents i 4 funcions: “Història d’un mitjó”, “Els músics de Bremen” i el “Festivalet” de Doctor Prats.

El nou semestre inclou també els concerts de l’Associació de Concerts i els nous muntatges que formen part del Cicle Grans Mestres, amb la qual cosa s’arribarà a les 44 funcions a partir del mes de gener. Els abonaments per als espectacles es posen a la venda aquesta setmana igual que els espectacles que estan fora d’abonament. Les entrades generals dels espectacles que formen part de l’abonament es posaran a la venda el dia 2 de gener. Tota la informació de la programació es pot consultar a www.teatrefortuny.cat

Programacio 1r semestre 2020

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.