El TEBAC estrena ‘Mala sang’

El Teatre Estable del Baix Camp presenta aquest cap de setmana la seva darrera producció teatral, una versió de “Mala Sang”, de David Plana, dirigida per Robert Rodríguez. 

L’obra és una comèdia negra que mostra com tres personatges aparentment normals es converteixen en assassins en el transcurs d’una tarda. Un professor d’universitat, una galerista d’art i una mestra de primària veuen com la seva vida fa un gir de cent vuitanta graus per culpa d’un jove a l’atur, dos estudiants de medicina i una nena de set anys.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha volgut deixar palès durant la presentació de l’espectacle, “el compromís de Reus Cultura i del Consorci del Teatre Bartrina en la producció de casa nostra. És indispensable que, per gaudir d’una bona oferta cultural a la ciutat, puguem comptar amb la complicitat de moltes persones, no només com a públic, sinó en tots els àmbits de la producció escènica”.

El TEBAC farà dues representacions de l’espectacle aquest cap de setmana al Teatre Bartrina: divendres, 13 d’octubre, a les 20:30 h, i dissabte dia 14 d’octubre, a les 20:00 h. Per a més informació o per comprar entrades es pot accedir al següent enllaç teatrebartrina.cat.

Fitxa artística

Direcció: Robert Rodríguez

Repartiment: Ibran Alfaro, Marcel Ferrer, Jordi Gómez, Maria Leal, Marta Llorens i Puigcerver Porqueras

Disseny il·luminació: Miquel Àngel Fernández 

Disseny cartell: Xènia Besora

Vestuari: Tebac

Edició de so: Cristo Luceno

Aj. de direcció: Rut Enguita

Producció: Tebac

En memòria de l’Andreu Ortiz

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.