El TEBAC presenta la seva darrera producció

El Teatre Estable del Baix Camp tanca, un any després, la celebració del 40 [+1] aniversari amb una proposta vitalista i madura: Antony and Cleopatra (1606). Shakespeare porta a la ficció els fets històrics que van convertir el triumvir Marc Antoni i la reina Cleòpatra VII en uns amants immortals. La seva relació és entre dos adults amants que comparteixen progènie, res a veure amb la sublimació de l’amor entre els joveníssims Julieta i Romeu. Al món adult hi hapoc marge per a sublimar res. Amb aquesta premissa Shakespeare crea una obra íntima i defuig la pompa que acompanya els fets històrics.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha volgut deixar palès durant la presentació de l’espectacle, “el compromís de Reus Cultura i del Consorci del Teatre Bartrina en la producció de casa nostra. És indispensable que, per gaudir d’una bona oferta cultural a la ciutat, puguem comptar amb la complicitat de moltes persones, no només com a públic, sinó en tots els àmbits de la producció escènica”. 

El TEBAC farà dues representacions de l’espectacle aquest cap de setmana al Teatre Bartrina: dissabte dia 20 de novembre, a les 20:00 h, i diumenge dia 21 de novembre,  a les 18:00 h. Per a més informació o per comprar entrades es pot accedir al següent enllaç teatrebartrina.cat.

Fitxa artística:

Dramatúrgia i direcció: Miquel Àngel Fernández

Repartiment: Lluis Montserrat Sirolla, Marta Llorens, Cristina Cabré, Raquel Castaño, Puigcerver Porqueres, Robert Rodríguez, Marcel Ferré, Jordi Gómez, Rut Enguita, Xavi Salvat, Meritxell Bargalló, Miquel Potau.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.