EL TECNOPARC RENOVA LA IMATGE DEL MENJADOR I CONDICIONA UNA ZONA DE DESCANS PER A LES EMPRESES INSTAL·LADES

REDESSA segueix treballant per facilitar la instal·lació i el desenvolupament de les empreses ubicades als edificis que són de la seva propietat. L’última acció realitzada ha estat a l’edifici Tecnoparc on s’ha renovat la imatge del menjador amb mobiliari nou i pintura de parets i s’ha habilitat una zona de descans, disponible per als 700 usuaris que treballen diàriament en les instal·lacions.

Aquest menjador, que compta amb una capacitat aproximada de 60 persones, s’ha dissenyat sota el concepte de pensament creatiu i flexibilitat laboral, amb l’objectiu de fer més agradable l’estada i fomentar punts de trobada entre els treballadors. En aquesta línia, també s’ha condicionat una zona de descans on poder fer el cafè i petites reunions informals.

En aquest espai s’ha fixat una paret de pissarra on els usuaris poden deixar missatges inspiradors i s’ha instal·lat una televisió. Altres serveis disponibles al menjador són el microones i les neveres.

Aquesta remodelació s’engloba dins les accions per crear comunitat en marc del Tecnoparc. El mes d’abril es va renovar la terrassa per facilitar un espai de descans, dinar o trobada a l’aire lliure, que ha tingut molt bona acollida per part dels usuaris de l’equipament.

L’edifici Tecnoparc té unes instal·lacions modernes i actuals amb uns serveis complementaris que es van actualitzant i renovant per tal d’oferir un entorn amigable on empreses i treballadors puguin gaudir de tot tipus de serveis. Aquest fet els permetrà estar més enfocats en el seu negoci, sent REDESSA l’encarregada de la gestió dels factors externs.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.