Esgotades les entrades per a les «Tres heroïnes gregues»

Tres heroïnes gregues

Aquest dissabte es reprèn el Festival de les Arts de Reus FAR amb les entrades esgotades per a l’espectacle «Tres heroïnes gregues», un espectacle musicoteatral que comptarà amb les interpretacions de les actrius Mercè Sampietro, Marta Marco i Montse Guallar, i la banda sonora a càrrec de l’Orquestra Camerata XXI.

El muntatge, que tindrà lloc al Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata, és una producció pròpia del festival FAR, amb Francesc Cerro, com a creador artístic, i que enguany té el focus posat en la música arran de la commemoració de Reus Ciutat de la Música 2018.

La resta d’espectacles són els següents:

  • 10 de juliol · 21:00 h. Sara Blanch en concert als jardins del Mas Calvó. Sara Blanch, la soprano amb més projecció internacional del moment, ens acompanyarà en un passeig per les millors àries de l’òpera de tots els temps, amb temes tan coneguts com el “Laschia ch’io pianga”, passant pel bel canto italià amb melodies delicioses dels tres compositors més reconeguts com Rossini i “Una voce poco fa”, Bellini !Qui la voce… Vien diletto” i Donizetti “Quel guardo il cavaliere”, i finalitzant el concert amb un toc veista, moviment operístic iniciat principalment pel compositor italià G. Verdi. L’ària més esperada de La Traviata “E strano… Sempre liberal” posarà punt final a aquesta vetllada. Preu: 30 € – Inclou sopar fred acompanyat d’una copa de vi.
  • 12 de juliol · 21:00 h. Daybreak Explorations, de Lluís Capdevila. Jardins del Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata. El pianista del Priorat s’endinsa en el món de la improvisació amb la finalitat de descobrir emocions i música davant un públic. Aquest és el seu primer àlbum a piano sol, format amb què a principis d’any interpretava “Alone” des dels cingles de Siurana. L’àlbum consisteix en una selecció d’improvisacions realitzades en un auditori de Nova York. Per disposar de la màxima frescor, els enregistraments es van fer a les 7 del matí durant tres anys. El concert també inclourà composicions del pianista. Preu: 10 € – Inclou aperitiu acompanyat d’una copa de vi.
  • 14 de juliol · 21:00 h. Not a moment too soon, una creació de Ferran Carvajal, amb Trevor Carlsson. Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata. Not a moment too soon (salon version) és una peça de teatre-dansa multidisciplinària sobre un viatge compartit dels 15 anys finals de la vida de Mercè Cunningham, acompanyat amb dedicació per Trevor Carlson, en el seu director executiu i amic. Un acte d’introspecció en la memòria d’en Trevor que vol proposar-nos en aquest dolo una mirada íntima envers els darrers dies d’un mestre. Not a moment too soon (salon version) és una versió adaptada de l’obra original per a un espai íntim per al Festival FAR de Reus . Preu: 24 € – Inclou sopar fred acompanyat d’una copa de vi.

Les conferències del FAR
Una de les novetats d’enguany serà la realització de dues conferències al voltant de la programació. Són les següents:

  • 7 de juliol · 19:00 h. El paper de la dona en la tragèdia grega, a càrrec de Jordi Vilaró. Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata. El Dr. Jordi Vilaró parlarà sobre el rol de la dona (individual i col·lectivament) en un món essencialment governat per homes (com és el que apareix en les principals tragèdies gregues).
  • 14 de juliol · 19:00 h. El món de Merce Cunningham, amb Ferran Carvajal. Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata. El ballarí i coreògraf Ferran Carvajal ens aproparà al món de la dansa contemporània segons la peculiar visió de l’eminent coreògraf Merce Cunningham.

Venda d’entrades
Les entrades estan a la venda a la www.ciutatdelamusica.reus.cat i també a les taquilles del Teatre Fortuny i del Teatre Bartrina en el seu horari habitual. En el cas que quedin localitats, es podran adquirir 30 minuts abans a la taquilla habilitada en cadascun dels espectacles de la programació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.