El TEDxReus 2021 torna amb noves experiències i aposta per anar “A contracorrent”

El TEDxReus 2021 torna amb noves experiències i aposta per anar

L’Associació TEDxReus, en col·laboració amb les regidories de Promoció de Ciutat, i de Cultura i Política Lingüística, ha presentat aquest matí una nova edició de TEDxReus, la vuitena, que tindrà lloc aquest dissabte 27 de febrer, a partir de les 16:00 h. Des de l’Associació TEDxReus han explicat que, tot i les circumstàncies actuals arran de la COVID19, s’ha continuat apostant per tal que el TEDxReus sigui un esdeveniment de referència, on compartir i difondre noves idees, amb una perspectiva diferent, i que inspiri en aquests temps excepcionals. 

L’esdeveniment es farà en format online i en directe i, tal com ha explicat la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, es durà a terme des del Gaudí Centre. “Des de la regidoria de Promoció de Ciutat, a través de l’Agència Reus Promoció, hem cedit l’espai del Gaudí Centre per fer les xerrades en un any que, atesa la situació sanitària i les mesures decretades per garantir la salut i la seguretat de la ciutadania arran de la COVID19, obligarà a fer aquest format no presencial per part dels assistents”, ha manifestat Caelles.

El TEDxReus 2021 presenta un programa amb quatre ponents: Josep M. Martorell (físic i director associat del Barcelona Supercomputing Center), Ada Parellada (emprenedora en el món de la restauració i propietària del restaurant La Semproniana), Joan Martí (economista i director de la Unitat de Clústers d’ACCIÓ) i Mònica Roca (enginyera superior de telecomunicacions i presidenta en funcions de la Cambra de Comerç de Barcelona). L’acte serà conduït per Xavier Graset (periodista) i comptarà amb l’actuació musical de Núria Llausí (actriu i cantant).

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, i d’Educació, ha manifestat que “el suport que oferim al TEDxReus és un acompanyament a una molt bona iniciativa, ja consolidada, que inspira i enriqueix la ciutat, especialment en els àmbits que represento: Cultura i Educació. Sovint m’heu sentit parlar de Reus Ciutat Educadora i aquest en pot ser un clar exemple. Oportunitats d’aprenentatge tots els dies, totes les hores, en tots els estadis de la vida”. 

A contracorrent

El tema de l’edició 2021 del TEDxReus és A Contracorrent. L’organització ha escollit aquest lema per expressar transmetre coneixement, experiències i vivències que ens parlin de com nedar a contracorrent, trencar els esquemes d’allò establert o, simplement, fer o veure les coses de forma oposada o contrària a com sempre s’ha fet, pot donar fruit a coses inesperades o, si més no, rellevants.

TEDxReus compta amb el suport de diferents empreses i institucions. El programa es pot consultar a la web del TEDxReus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.