El TEDxTarragona presenta ‘Hemisferis’

En aquesta trobada, oberta a tota la ciutadania, els organitzadors de TEDx Tarragona ens donaran a conèixer les novetats d’aquesta edició, els oradors, així com totes aquelles activitats vinculades al món TEDx que han donat veu a la nostra ciutat dins de la comunitat TEDx internacional. L’esdeveniment comptarà, també, amb l’actuació musical de la vocalista i guitarrista Mireia Remolà.

El tema central de la propera edició de TEDx Tarragona serà els Hemisferis. Al voltant d’aquesta dualitat contínua, la de la nostra ment i la dels hemisferis antagònics i connectats que mouen el món, es difondran idees en directe el 21 de maig al Teatre Tarragona. Vuit oradors amb idees innovadores i creatives, una actuació musical, activitats complementàries i sobretot la trobada d’una comunitat de persones que promou el debat i el networking al voltant d’aquestes xerrades.

Idees per a Tarragona i des de Tarragona

Segons les paraules d’Agustí López, responsable de l’equip organitzador del TEDx Tarragona «aquest any hem escollit el Mercat Central perquè és el punt on tot comença per a la ciutat, on podem trobar productes Km0. El TEDxTarragona és un projecte, també, Km0, fet a Tarragona per difondre idees que valen la pena per a Tarragona. Aquest any, des del TEDx hem creat la campanya “On tot comença” que pretén donar visibilitat a aquestes idees que són, moltes vegades, el punt de partida per a moure el món. Idees que a Tarragona es podran gaudir en directe al maig.»

El Mercat Central també serà l’espai que acollirà durant els propers dies, una exposició sobre el TEDx Tarragona i tots els esdeveniments d’aquesta comunitat a la nostra ciutat, així com una promoció en la qual els usuaris del mercat podran adquirir dues entrades al preu d’una per assistir a l’esdeveniment TEDxTarragona 2022.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.