El Tinglado 1 del Moll de Tarragona acull l’exposició ‘Quan l’aigua i el color dibuixen’

Aquest 22 de juny, el Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona, estrena una nova mostra artística sota el títol ‘Quan l’aigua i el color dibuixen’. Es tracta d’una exposició de Lala Aloguín, artista nascuda a Tarragona.
L’aquarel·la que ens mostra juga amb la transparència dels colors, amb la textura del paper, i recull el gest espontani de l’artista que, com un fil conductor entre la percepció i l’expressió, fa aparèixer sobre el paper formes dinàmiques que s’esvaeixen.
L’exposició és un joc de percepcions, un diàleg amb el paper que, finalment, ens ofereix la bellesa de les formes i l’estímul de la nostra pròpia imaginació. De ben segur, pocs indrets poden ser més propers a la realitat imaginativa i creadora que desprèn la Lala com el Tinglado 1 del Moll de Costa.
L’exposició, d’entrada lliure, estarà oberta fins al diumenge 25 de juliol. L’horari per visitarla serà de dimarts a dissabtes de 10h a 13h i de 17h a 20h. Cal afegir els diumenges i festius d’11h a 14h.

Pinzellades de l’artista
La Lala, va néixer a Tarragona, a la plaça dels Carros, just davant del Port Tarragona, i se sent fortament vinculada amb el territori.
La Lala fa molts anys que pinta amb aquarel·les, de fet la seva infantesa està marcada per un estoig de colors i pinzells. La seva mare, de petita, li mostrava imatges de mil objectes que la Lala dibuixava des de la seva visió, amb ulls d’infant. El seu pare li va ensenyar a col·locar els objectes en perspectives. La Lala de seguida va quedar fascinada per les figures, materials i els secrets que veia darrere les imatges que dibuixava al compàs del moviment de les seves pinzellades amb l’aquarel·la.
Lala, també professora de música, assenyala que ‘duc la mar a la sang i estic fascinada per compartir la meva obra a la meva ciutat natal i al meu estimat port’. La seva visió apassionada ens aportarà una mirada diferent i enriquidora i tindrem la
possibilitat de descobrir visions que, transcendeixen la mera realitat, gràcies a la percepció.
de la Lala.
L’artista ens obsequia amb aquesta altra versió i podrem veurem altres possibilitats d’una
mateixa cosa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.