El Vermusic donarà protagonisme a la veu femenina i serà solidari amb la Lliga contra el Càncer

La tercera edició del cicle Vermusic, una proposta musical impulsada per Vermuts Miró amb el suport de l’Ajuntament de Reus, tornarà a partir del mes vinent amb una programació integrada per 7 espectacles que tindran lloc en espais singulars de la ciutat. En aquesta edició es manté el caràcter solidari del Vermusic i la recaptació anirà destinada a la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona. L’altra novetat serà que la programació dona un protagonisme especial d e la veu femenina, ja que sis de les set formacions que actuaran tindran cantants femenines. En aquesta ocasió i també com a novetat, les entrades s’hauran de comprar de forma anticipada a la web www.entradium.com al preu de 5 euros i www.teatrefortuny.cat les del concert d’aquest espai que tindran un preu de 20 i 18 euros.

La direcció artística del Vermusic ha anat a càrrec en aquesta ocasió del programador musical Isaac Albesa, que ha preparat una edició amb presència d’artistes d’altres països i centrada en la veu femenina a través d’estils ben diversos. El tango, el jazz, el flamenc, la música brasilera, la ‘chanson’ francesa o el folk demostraran en els diversos concerts programats del Vermusic la versatilitat de les cantants i de les seves propostes.

Així, a Reus podrem veure i escoltar a partir d’ara, entre abril i novembre, al duet Formiga and Cigale (Mas Calvó, 26 d’abril), el grup de tango Marcelo Mercadante Trio (El Círcol, 16 de maig), la jove formació de jazz Line Up Quintet (Institut Vilaseca, 21 de juny), el sextet de flamenc mediterrani Agharta Flamenco (Estació Enològica, 19 de juliol), el duet de flamenc i dansa Isabel Vinardell & Isabel Laudenbach (Institut Pere Mata, 27 de setembre) i la cantant de jazz Carola Ortiz Quartet (Cal Massó, 25 d’octubre).

Concert de cloenda al Fortuny
El concert de cloenda es farà a l’escenari més emblemàtic de la capital del Baix Camp, el Teatre Fortuny, en un concert especial coorganitzat entre el propi Vermusic, l’Ajuntament de Reus i el Festival Accents, que oferirà l’estrena a les  nostres comarques de l’espectacle La Tendresse, un projecte de la cantant Anna Roig amb una espectacular big band dirigida per Àlex Cassanyes, que ha adaptat gran clàssics de la cançó francesa de tots els temps i que s’ha presentat amb algunes ciutats (Vilafranca del Penedès o Vilanova), esgotant totes les localitats. Les entrades pel concert tamb&eacut e; solidari d’Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project es poden adquirir a partir d’avui mateix a www.teatrefortuny.cat al preu de 20 i 18 euros. De cada entrada venuda. 5 euros també aniran a parar a la lliga contra el Càncer.

Venda d’entrades anticipades per internet
La ciutadania podrà participar a les sessions de Vermusic adquirint totes les entrades de forma anticipada al preu de 5 euros a la web www.entradium.com.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.