Elring Klinger col·labora com a Amic amb la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017

L’Ajuntament de Reus i Elring Klinger han signat aquest dimecres el conveni que formalitza la col·laboració d’Elring Klinger amb els actes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 en qualitat d’Amic de la Capital. Aquesta categoria de col·laborador és una de les previstes dins les possibilitats de patrocini i suport que es poden aportar a aquest esdeveniment cultural extraordinari per a la ciutat.

L’alcalde Carles Pellicer ha agraït al responsable d’Elring Klinger, Màrius Basora, la implicació d’aquesta empresa en l’organització de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017, un suport que es traduirà en una aportació de 3.000 euros que es destinaran a col·laborar amb l’activitat “A cop de pedal”, proposada per l’entitat Bicicamp. Es tracta de la creació d’un programa de rutes temàtiques amb bicicleta com la Ruta Modernista, la Ruta de les Fumeres i la Ruta dels Masos desenvolupades a través dels camins de Reus per descobrir l’entorn rural i urbà de la ciutat i posar en valor la xarxa de camins del terme. La ruta disposa del suport d’una App que possibilita incorporar informació dels itineraris mitjançant les noves tecnologies.

Amb més de 80 projectes confirmats i una previsió d’arribar a més de 200 projectes, que es desenvoluparan durant tot aquest any, Reus esdevindrà ciutat protagonista culturalment arreu del territori. Reus és la Capital de la Cultura Catalana durant tot el 2017 i s’adreça a tot el domini lingüístic i cultural català. Té com a objectius els de contribuir a ampliar la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i la cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l’interior com a l’exterior del país.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.