Trofeu Ciutat de Reus de ball esportiu aquest cap de setmana al Pavelló Olímpic Municipal

Uns 500 participants competiran aquest cap de setmana (25 i 26 de febrer) al Trofeu Ciutat de Reus de ball esportiu organitzat pel club reusenc de ball esportiu Wapacha en col·laboració amb la Regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure. Entre les competicions que es portaran a terme destaquen els Open Down, que mostren la inclusió en l’esport. La competició aplegarà participants de totes les edats a partir de 6 anys.

Dissabte a la tarda es realitzaran la II Prova de la Lliga Catalana, amb ball sincronitzat, II Prova de la Challenge, Open Down i Lliga Catalana, entre d’altres. Durant la temporada es porten a terme cinc proves arreu de Catalunya i Reus ha estat seleccionada, segons l’organització, per la seva tradició en ball esportiu i per la bona acollida que sempre tenen les parelles arribades d’arreu del territori.

Diumenge es disputarà al llarg de tot el dia una competició d’àmbit estatal en què les parelles participants guanyen punts segons la seva classificació final, és computable per al ranking estatal, promociona per categories superiors i per poder formar part de l’equip estatal que dóna accés a participar a Campionats del Món i d’Europa.

Open Down
El trofeu Wapacha, una competició en què participen ballarins de tot l’estat espanyol, ha esdevingut un dels esdeveniments de la modalitat més esperats de l’any. Enguany, a més de les competicions, es tornarà a realitzar l’Open Down, en què participen 15 parelles del Club Wapacha-Reus. Aquestes parelles esperen demostrar a familiars, amics i públic en general els nous coneixements i les noves tècniques adquirides durant el curs, fruit de l’esforç dut a terme i la disciplina en el seu treball setmanal, així com les seves grans capacitats.

La directora de l’escola Wapacha, Isabel Pérez, coordinadora del Trofeu, explica que al mes de maig està previst que es facin a Reus els Campionats de Catalunya absoluts i que aquest cap de setmana de febrer serà una posada en escena prèvia a aquesta gran cita del ball esportiu català a la ciutat de Reus.

El Regidor d’Esports Jordi Cervera s’ha mostrat confiat que els balls de saló es consolidin com una aposta de ciutat. Les característiques del Pavelló Olímpic Municipal, en especial l’aforament, l’àmplia superfície de parquet i les reformes actualment en curs milloraran les prestacions que fan d’aquest un escenari únic al territori per aquesta mena de competicions. Cervera ha destacat que aquestes competicions permeten a públic i participants compaginar l’activitat esportiva amb una estada turística, cultural i gastronòmica a la ciutat.

Els preus de les entrades per accedir a les competicions de ball esportiu que es portaran a terme aquest cap de setmana són els següents: entrada per a la jornada de dissabte, 7 euros; jornada de diumenge, 10 euros; nens i jubilats, 5 euros.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.