‘Elrow’ cancel·la el festival que s’havia de celebrar a Salou al juliol

 

El row va anunciar ahir dijous que cancel·la el festival “Friends & Family” que es celebrava a Salou el 15 de juliol. Els organitzadors han argumentat per Facebook que “a causa de la recent polèmica entre institucions”, s’ha decidit suspendre l’esdeveniment per “no voler contribuir a incrementar la tensió política”.

L’anunci es produeix després que l’Autoritat Portuària hagi desestimat que el festival se celebri a la Pedrera del Cap Salou, que havia triat l’empresa, i que l’Ajuntament de Salou hagi descartat la zona dels Emprius per acollir l’esdeveniment. El festival havia d’atreure entre 15.000 i 25.000 persones, havia de durar 16 hores i calculaven que tindria un impacte econòmic de més de 6 milions d’euros.

A la publicació, l’empresa ha explicat que la decisió l’han pres “lamentant-ho molt”, demanen disculpes als clients per les molèsties ocasionades i els informen que en les pròximes 24 hores faran efectives les devolucions íntegres del cost de les entrades o que es bescanviaran per una entrada per al setè aniversari d”elrow’ a Viladecans.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.