L’alcalde de Salou demana més presencia de Mossos d’Esquadra a la Junta Local de Seguretat

Avui s’ha celebrat la reunió en la que es constata una davallada d’un 10,5% de fets delictius a la població i, en concret, els delictes contra el patrimoni s’han reduït d’un 11,3%

Salou ha celebrat avui la Junta Local de Seguretat per veure l’evolució de la seguretat a la població i contrastar les dades en aquesta matèria. En el marc de la trobada, l’alcalde, Pere Granados, junt amb el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, han mostrat la seva satisfacció per les dades que s’han posat damunt la taula, donat que hi ha hagut una reducció del 10,5% dels fets delictius globals al municipi i, concretament, de l’11,3% en el cas dels delictes contra el patrimoni. “Valorem molt positivament la feina feta pels diferents cossos de seguretat i els resultats que s’han posat de manifest”, apuntava l’alcalde, qui també ha afegit que  “no obstant tenim unes bones dades i un bon resultat de seguretat ciutadana creiem que no tenim prou dotació de Mossos a la població”. En aquest sentit, afegia que “som el primer municipi de sol i platja de Catalunya i el quart en turisme de l’estat espanyol. Un fet que ve determinat pel número de persones que resideixen en temporada alta, el qual s’acosta a les 200.000 persones. Creiem que per millorar el servei de seguretat hi ha d’haver una major dotació de Mossos”. Granados, ha assegurat que sí que s’ha confirmat un reforç de cara a l’estiu però “entenem que s’ha de millorar. Nosaltres hem fet la petició perquè arribin aquesta temporada”.

Pel director dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja “aquestes dades constaten una davallada dels últims anys i l’excel·lent feina de col·laboració entre els cossos policials. El resum que hem de fer és que les dades són positives i que és una població prou segura”.

A la Junta local de seguretat també hi ha estat present el director dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja, l’inspector en Cap de Policia, José Luís Gargallo; el capità cap de la 1a companyia de la Guàrdia Civil de Salou, Jacinto Tarín; a més d’Eduard Blanch, sotsinspector en cap de districte de Salou/Vila-seca dels Mossos; Vicenç Lleonart, inspector en cap de l’àrea bàsica policial del Tarragonès, el secretari municipal de Salou; l’intendent en Cap de la Policia Portuària de Tarragona, Joan Bergadà, a més de Carlos Yubero, comissari en cap provincial de Tarragona del Cuerpo Nacional de Policia.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.