Els cursets de Natació a la Comarca i Natació per a nadons s’aturaran durant dos caps de setmana

ATURADA CURSET DE NATACIÓ

D’acord amb les noves mesures aprovades avui mateix pel PROCICAT, el Consell Esportiu del Baix Camp considera oportú aturar durant 15 dies els seus programes de Natació a la Comarca i Natació per a nadons al Reus Deportiu i a La Selva del Camp. Aquestes sessions es recuperaran a final de curs.

Aquest matí el PROCICAT i el Govern de la Generalitat de Catalunya han fet oficials noves mesures que afecten l’esport no professional a Catalunya. Els programes de Natació a la comarca i per a nadons no són esports de competició, però el Consell Esportiu del Baix Camp es preocupa per la salut i el benestar dels infants que participen a l’activitat i les seves famílies i, per aquest motiu, ha decidit suspendre les sessions i els seus cursets de natació, del 15 al 28 d’octubre.

El Consell Esportiu del Baix Camp manté la postura de reprendre les activitats esportives i de lleure, però sempre des d’una postura responsable i prioritzant la salut dels participants i de les seves famílies. Seguint amb aquesta línia, les sessions ajornades durant aquests 15 dies es recuperaran a final de curs i el Consell Esportiu del Baix Camp informarà a les famílies sobre les noves dates proposades.

La metodologia que s’utilitza per fer les sessions de natació i l’atenció personalitzada durant les classes, fa que moltes vegades els monitors i les monitores de natació no puguin mantenir la distància de seguretat amb els infants més petits (fet que no passa amb altres esports escolars). Per aquest motiu, des de la direcció del propi Consell Esportiu s’ha decidit prendre aquesta mesura de darrera hora, per intentar contenir al màxim la propagació i el brot de COVID – 19 a la comarca del Baix Camp.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.