Els follets de Nadal arriben als barris de la ciutat

El 16 de desembre s’inicia la campanya promoguda per la regidoria de Relacions Cíviques, en col·laboració amb la Federació d’Associacions de Veïns de Reus, “Reus, un Nadal per gaudir a tot arreu”. Els follets de Nadal portaran la màgia fins a 20 barris de la ciutat del 16 al 31 de desembre. El follets seran els encarregats de repartir l’agenda de les activitats de Nadal i el contes «Reus un Nadal per gaudir».

Aquesta activitat, que s’ha organitzat de forma descentralitzada per tota la ciutat, se suma als actes que les associacions de veïns organitzen durant les festes a la ciutat: actes per la Marató, fer cagar el tió, torronades, recollida de cartes, repartiment de regals als més petits. 

Aquesta descentralització d’activitats nadalenques es va iniciar l’any passat amb l’encesa conjunts de totes les llums nadalenques dels carrers des de la Plaça Mercadal fins a cadascun dels barris de Reus. Aquest any s’ha repetit doblant els motius nadalencs ja que per primera vegada s’han posat dos motius en cadascun dels barris de la ciutat.

En aquesta mateixa línia, la Federació d’Associacions de Veïns de Reus organitza el Patge de Nadal als Barris, un projecte amb continuïtat des de fa dos anys. En un total de 15 barris els nens i nenes podran lliurar les seves cartes a S.M. els Reis d’Orient.

La regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles ha afirmat que “és una gran satisfacció donar continuïtat a l’ampliació de projectes transversals i descentralitzats  per apropar-nos a totes les persones de la ciutat. Sigui per Nadal, com la resta de l’any, continuem treballant per dotar d’eines i recursos tots i totes veïns i veïnes dels barris i fer-los protagonistes de tot allò que es fa perquè s’identifiquin i se sentin part de Reus”.

Calendari de visites del Geni del Nadal

DIVENDRES DIA 16 DESEMBRE

Gaudí                  19h

DIUMENGE DIA 18 DESEMBRE

Xalets Quintana  18h

DIMECRES DIA 21 DESEMBRE

Jardins de Reus  18h

Pastoreta            19h

Monestirs           20h

DIVENDRES DIA 23 DESEMBRE

Mas Pellicer         18h

Mas Carpa           19h

Santuari              20h

DIMARTS DIA 27 DESEMBRE

Barri Fortuny       17.30h

Barri Juroca        18.30h

Montserrat          19.30h

Lledoners            20h

DIMECRES DIA 28 DESEMBRE

Mas Magrané       18h

DIJOUS DIA 29 DESEMBRE

Blancafort           18.30h

Mare Molas          19.30h

DIVENDRES DIA 30 DESEMBRE

Carrilet               18h

Mas Iglesias        19h

Pelayo                 20h

DISSABTE DIA 31 DESEMBRE

Sol i Vista            11.30h

Parcel·les Casas   12h

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.