Els locals d’oci nocturn de Reus programen música online

Els locals d'oci nocturn de Reus programen música online

Neix LOVE STREAM,  8 locals d’oci de Reus uneixen sinergies per realitzar una programació estable de música als locals tancats de la teva ciutat, davant d’un nou paradigma de consum d’oci nocturn

Davant la inestabilitat de l’oci i els nous hàbits de consum de música, vuit locals de reus han creat aquest projecte en uns temps difícils per la cultura, però necessaris per a l’estabilitat emocional dels reusencs, ja que tal com indiquen des de la plataforma “la cultura és salut”.

La seva protesta davant d’aquesta injustícia es seguir treballant, programant música en temps de crisi, un projecte de streaming a diferents locals de l’oci nocturn de Reus. Entre ells, The Green Dog Cafè, Cafè Reus, Absenta, Sentiments, Blondie, Brotos, Teïna i Lo Submarino.

“La música incrementa l’alliberament o el control de les emocions, reforça l’autoestima, la sociabilitat, reforça el desenvolupament de la capacitat cognitiva o la capacitat d’anàlisi crítica, que adquireixen les persones per defugir mites i estereotips socials”, defensen els locals d’oci nocturn de la ciutat, davant les darreres restriccions i canvis en el tancament de restauració i espais culturals.

Per això han creat un projecte per continuar gaudint d’aquest tipus de cultura i sobretot per visualitzar aqueslls locals que resten tancats finPer això han creat un projecte per continuar gaudint d’aquest tipus de cultura i sobretot per visualitzar aquells locals que resten tancats fins que no s’acabi el confinament. El resultat ha estat Love Stream: una programació on cada setmana es podrà gaudir d’un dj o grup musical realitzant un directe a un local de la ciutat.

Les emissions es portaran a terme des de: https://www.mixcloud.com/welovestream
LANOVA Ràdio de Reus emetrà totes les sessions els dissabtes a les 22h

També es podran seguir les novetats de la programació a les xarxes socials de la plataforma: Facebook, Instagram i Mixcloud.

Programació 2020-2021

Tots els dissabtes a les 18h:
21 de novembre dj ecléctico (The Green Dog Cafè)
28 de novembre Mister Rombo (Absenta)
5 de desembre Strictly Vinyl Sessions (Cafè Reus)
12 de desembre Dj Luna (Teïna)
19 de desembre Dj Makoki (Sentiments)
26 de desembre Dj Broto’s (Brotos)
2 de gener Dj Papux (Blondie)
9 de gener Dj Ogt (Lo Submarino)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.