Els Mercats de Reus regalen 16.000 euros en vals de compra aquest Nadal

Els Mercats de Reus tornen a demostrar que per Nadal comprar als Marxants, al Mercat Central i al Mercat del Carrilet té premi. Amb l’objectiu de promoure la compra però també per agrair la fidelitat dels clients al llarg de tot l’any, els tres mercats regalen en conjunt 16.000 euros en xecs de compra –una xifra que duplica la de 2015. A més, com cada any, s’han preparat per obrir al públic més hores i facilitar les compres la vigília de les festes.

Els mercats municipals ja estan a punt per Nadal i han preparat sortejos per a tots els clients que comprin durant les festes. Els tiquets de compra de les parades del Mercat Central i del Mercat del Carrilet i les butlletes dels Marxants es poden bescanviar per butlletes rasca-rasca que ofereixen una llarga llista de premis. La imatge protagonista d’aquesta campanya torna a ser pels cors que incorporen els productes que trobem a les parades dels mercats i els marxants, vestits de festa amb un fons vermell i la il·luminació nadalenca.

Comencen sis setmanes de sortejos per premiar a tots els clients:  aquest 2018, entre els tres mercats es repartiran 16.000 euros en xecs de compra, 200 pernils, 2.000 bosses de compra reutilitzables, 10 lots d’estris de cuina, 3 lots de productes dels Marxants de Reus, 3 televisors i 3.000 calendaris amb imatges del seguici festiu. Enguany també s’ha reforçat l’enllumenat interior de Nadal, tant al Mercat Central com al Mercat del Carrilet.

Vine, rasca i guanya: regals per a tots els clients
Els primers de començar a repartir regals són els Marxants, que enceten la campanya de Nadal dels Mercats de Reus aquest dissabte: tots els dilluns i dissabtes laborables entre l’1 de desembre i el 5 de gener, comprant a les parades del mercat ambulant es participa en el sorteig de 400 xecs regal de 10 euros, 200 pernils, 1.500 bosses de compra reutilitzables, 3 lots de productes dels Marxants (es podran veure exposats en un taulell del Mercat Central) i 3 televisors. Per aconseguir els regals, cal adreçar-se al punt d’informació de la campanya, instal·lat un any més davant de l’escola Prat de la Riba cada dia que hi ha mercat.< /p>

Al Mercat del Carrilet, la campanya de Nadal comença la setmana que ve i acabarà el 5 de gener; els paradistes lliuraran butlletes rasca-rasca als clients a partir de 6 euros de compra. Els premis són 1.100 xecs regals de 5 euros –per comprar a les parades del mercat fins al febrer de 2019– i 5 lots d’estris de cuina. A més, regalen 3.000 calendaris amb imatges del seguici festiu.

El Mercat Central també comença la campanya de Nadal a principis de desembre i l’allarga fins a la vigília de Reis. En aquest cas, els paradistes obsequien els clients amb 650 xecs regals de 10 euros –per comprar a les parades del mercat fins al febrer de 2019–, 500 bosses de compra reutilitzables i 5 lots d’estris de cuina. Per participar en el sorteig de premis, cal adreçar-se al punt d’informació del mercat amb els tiquets de compra: a partir de 6 euros es lliura una butlleta rasca-rasca.

Més hores oberts per facilitar les compres
Com cada any, els mercats amplien els horaris quan s’acosta Nadal i Cap d’Any per fer més fàcil les compres. Els dies que obren més hores o d’obertura extraordinària són els següents:

  • Els Marxants també faran mercat el dissabte festiu 8 de desembre.
  • El Mercat Central obre el divendres 7 de desembre matí i tarda; el dissabte 8 de desembre al matí, el diumenge 23 de desembre al matí i els dilluns 24 i 31 de desembre fins a les 15h. El dissabte 5 de gener també obren fins al migdia.

El Mercat del Carrilet obre el divendres 7 de desembre matí i tarda, els dilluns 24 i 31 de desembre fins a les 15h. El dissabte 5 de gener també obren fins al migdia.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.