Els mercats municipals recuperen l’horari habitual a partir de l’1 de juny

Mercat Central Reus

Després d’haver reduït els horaris d’obertura des del passat 25 de març i que algunes paradetes tanquessin per l’estat d’alarma, els mercats municipals tornen a la normalitat respectant les mesures de seguretat

El Mercat Central i el Mercat del Carrilet tornen a obrir els divendres a la tarda a partir del juny i recuperen així l’horari habitual que es va veure modificat a causa de l’estat d’alarma sanitària. Així, a partir del dilluns 1 de juny, l’horari dels mercats municipals és el següent:

  • Mercat Central: de dilluns a dijous de 8 a 14 h, divendres de 7:30 a 14:30 h i a la tarda de 17:30 a 20:30 h, dissabte de 7:30 a 15 h.
  • Mercat del Carrilet:  de dilluns a dissabte de 7:30 a 14 h i divendres també a la tarda de 17:30 a 20:30 h

El Mercat Central, el Mercat del Carrilet i també el Mercat del Camp s’han mantingut oberts durant tota la crisi seguint totes les mesures i recomanacions sanitàries vigents en cada moment. S’ha afegit senyalització horitzontal perquè els clients mantinguin la distància quan compren a les parades i els dos mercats disposen de dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Pel que fa als clients, es recorda que cal anar a comprar amb mascareta, mantenint les distàncies de seguretat i evitant aglomeracions; sense tocar cap producte de les parades i, si és possible, pagar amb targeta de crèdit per evitar l’ús de diners. Des de Mercats de Reus es recomana trucar abans a la parada per encarregar la comanda i reduir així al màxim el temps d’espera per fer la compra.

Els paradistes van reduir l’horari el 25 de març passat i han estat poc més de dos mesos amb l’horari reduït a causa de l’alarma sanitària per la COVID-19. Ara ja hi ha totes les parades en funcionament: els negocis no dedicats a l’alimentació a cada mercat van haver de tancar per l’estat d’alarma però des de l’11 de març han anat reobrint de manera gradual. Al Mercat Central els afectats van ser la Cafeteria Salinas, la Ganiveteria Pérez i la Floristeria El Bosc de les Flors –la floristeria va obrir la setmana passada en una nova ubicació. Al Mercat del Carrilet també es van veure afectats el bar del Mercat i la rellotgeria Tic-Tac.

Des de Reus Mobilitat i Serveis, l’empresa municipal que gestiona els Mercats de Reus, s’ha habilitat un servei per atendre als clients: per qualsevol informació referent a les parades o als mercats en general es pot trucar al 977 300 006 i prémer l’opció 4 (aquest telèfon està operatiu de dilluns a divendres de 9 a 13:30 h). També es mantenen actives les xarxes socials dels Mercats de Reus a Twitter, Instagram i Facebook des d’on s’informa de qualsevol novetat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.