Els tallers del Planet Reus Estiu programen 100 activitats dirigides als joves de la ciutat

Cuines del món, iniciació a l’escalada, skate i skooter per a infants i adolescents, jocs de taula, dansa urbana, escriptura a 4 mans… Aquestes són algunes de les de fins a 100 activitats programades en el marc del Planet Reus Estiu d’enguany i que a’adreça als joves de la ciutat. La programació està organitzada i coordinada des de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania, però enguany amb un treball en xarxa amb la regidoria d’Educació, a través del Pla Educatiu d’Entorn, que hi aporta 18 tallers de 6 àmbits diferents. 

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ha explicat que “la rebuda d’aquestes activitats per part dels i de les joves ha estat molt positiva, i mostra d’això és l’elevat nombre d’inscripcions que hem rebut des del primer dia. Actualment, podem dir que un 85% de les activitats tenen les places exhaurides”. 

Per tal de seguir el dia a dia de totes les activitats programades al Planet Reus Estiu s’ha creat un canal propi a Instagram @Planet.reus a través del qual es publica cada dia i gairebé en directe allò que passa a les activitats, una eina que serveis per documentar i mostrar la feina que fan els joves a tota la ciutadania. “La programació del Planet Reus és una programació viva i que mira d’adaptar-se a les necessitats i demandes dels joves. Per aquest motiu, atesa la gran demanda, diferents tallers s’han doblat per poder acollir més joves”, ha explicat Subirats. 

Des de la regidoria d’Educació s’han sumat a les activitats del Planet Reus Estiu perquè, segons manifesta el regidor Daniel Recasens, “la raó de ser del Pla Educatiu d’Entorn és sumar les oportunitats d’aprenentatge que ofereix l’entorn, començant per les actuacions que es promouen des del mateix Ajuntament, tot creant xarxa entre els diferents agents socials educatius de la ciutat”. 

El regidor d’Educació ha explicat que “gràcies al finançament dels Plans de Millora d’Oportunitats Educatives (PMOE) i del Programa per a l’Orientació i l’Avenç i enriquiment educatiu impulsats pel Departament d’Educació de la Generalitat (PROA), en la franja d’infants s’han impulsat els 8 casal educatius i de lleure que ja us vam presentar, i en la franja d’adolescents s’han impulsat 18 tallers de 6 àmbits diferents. Tot plegat per oferir un Estiu Enriquit i de qualitat a tots els ifnants i adolescents de la ciutat”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.