En marxa el projecte ‘EU Green’

L’associació reusenca OpenEurope ha donat tret de sortida al projecte europeu que coordinarà durant dos anys: ‘EU Green’, que pretén millorar la participació juvenil a través de la creació d’horts urbans comunitaris amb una perspectiva intergeneracional. Sota el nom d”Urban Gardens’, l’ objectiu és dissenyar recursos formatius per a treballadors juvenils i, posteriorment, organitzar grups de treball que crearan aquests espais i activitats de difusió i conscienciació sobre el tema. Així, es millorarà el compromís i implicació comunitaris.

 
A més, els socis del projecte volen donar peu a l’intercanvi i transferència de coneixements entre països de la UE i posar en marxa una xarxa europea d’horts urbans, on es desenvolupi el diàleg, la cooperació i l’intercanvi d’idees sobre participació ciutadana i temes de sostenibilitat ambiental.
 
En aquesta primera reunió inicial a Reus es van reunir dos representants de cada entitat sòcia del projecte, de països com Macedònia, Irlanda, Itàlia, Polònia o Lituània.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.