Encarxofa’t a Cambrils, del 8 al 24 de març

Encarxofa’t a Cambrils

Els restaurants participants oferiran menús especials en el marc de les setenes jornades gas- tronòmiques “Encarxofa’t a Cambrils”.

La carxofa és la protagonista del març a Cambrils. Del 8 al 24 de març els restaurants participants en la setena edició de les jornades gastronòmiques “Encarxofa’t a Cambrils”, més d’una trentena de locals, oferiran menús especials al voltant d’una de les hortalisses més gustoses i saludables de la cuina mediterrània. El comensals podran triar entre una àmplia oferta de propostes, tradicionals i d’avantguarda, basades en aquest producte de tem- porada fortament arrelat al territori.

A més, el diumenge 17 de març hi haurà un tast de paelles encarxofades a la plaça del Pòsit, organitzat amb la col·laboració dels restauradors i la Cooperativa Agrícola de Cambrils. L’objectiu de les jornades és donar a conèixer els productes de temporada i de quilòmetre zero com la carxofa, un dels conreus tradicionals dels productors de la cooperativa, al mateix temps que es promociona la gastronomia i el territori. La clau de l’èxit de les jornades és la combinació entre productes de primera qualitat, cuiners de prestigi, i els atractius de la destinació. La restauració i el sector primari són dues àrees d’activitat econòmica dinàmiques i amb un alt potencial, capaces de crear ocupació i generar riquesa al municipi, a banda de posicionar-lo geogràficament en el mapa per la seva qualitat gastronòmica. En aquest sentit, l’aposta per un calendari gastronòmic que va més enllà de la restauració i la importància del treball en equip entre l’hostaleria, els productors i l’administració.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.