Es cancel·la el tercer concert del festival Di(vi)nes i es dona per acabada aquesta edició

Es cancel·la el tercer concert del festival Di(vi)nes i es dona per acabada aquesta edició

No es durà a terme el concert de la cantautora Lynne Martin i el tast de poemes de Dolors Ollé del Festival Di(vi)nes programat per demà dia 6 a La Fira Centre Comercial

Finalment, i arran de les noves mesures decretades i derivades del Covid-19, l’associació Etcètera comunica que el tercer concert del festival Di(vi)nes que s’havia de celebrar aquest divendres 6 de novembre a La Fira Centre Comercial, queda cancel·lat del tot i d’aquesta manera es dona per tancada la quarta edició del festival. El tercer concert del Di(vi)nes, que s’havia de fer el 16 d’octubre i es va posposar al 6 de novembre, l’havia de protagonitzar la cantautora Lynne Martin i l’acte s’iniciava amb un tast de poesia de la poetessa Dolors Ollé.

Des de l’associació Etcètera ja s’ha confirmat que el concert de Lynne Martin es farà el proper any 2021, en el moment que sigui possible, encara que sigui fora de la programació del festival Di(vi)nes. D’aquesta manera l’entitat manté el compromís assolit al seu dia amb la cantant.

L’actuació, quan es faci, tindrà lloc a La Fira Centre Comercial que és el principal patrocinador del festival.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.