Es crearan més de 150 nous llocs de treball al centre d’empreses del CEPID

L’empresa UNITONO ja ha començat la selecció de personal que es centralitza des de Mas Carandell

L’empresa UNITONO, que pertany al grup mercantil AVANZA, crearà més de 150 llocs de a la ciutat amb l’obertura d’un centre d’atenció telefònica al client que s’ubicarà a les instal·lacions del CEPID, al Polígon Tecnoparc.

La nova activitat, que començarà a funcionar a partir del mes d’abril, ocuparà unes oficines amb una superfície de gairebé 760 metres quadrats a la primera planta del centre d’empreses del CEPID, propietat de REDESSA. L’empresa disposarà d’una gran sala diàfana i una sala de reunions.

La posada en marxa d’aquesta nova activitat ha comportat algunes modificacions al conjunt de l’edifici, com ara l’ampliació de la zona de menjador, que s’ha hagut de dimensionar per tal de donar cabuda a l’increment de treballadors que tindrà a partir de l’abril aquest centre.

Durant la presentació, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha explicat que “des de l’Ajuntament es desenvolupen diferents actuacions emmarcades en una estratègia global que té com a objectiu incidir en l’espai econòmic de la ciutat i de l’entorn immediat”.

Amb l’arribada d’aquesta nova empresa, el CEPID superarà el 90% ocupació, la qual fins ara se situava al 72%. Els nous treballadors se sumaran als 185 que actualment treballen a l’edifici CEPID i als 600 que ho fan a l’edifici Tecnoparc. Així, actualment són gairebé 800 les persones que diàriament treballen a les empreses instal·lades als dos centres de negocis del polígon Tecnoparc propietat de REDESSA, i arribaran al miler amb la incorporació del personal d’UNITONO. D’altra banda, a les instal·lacions de REDESSA al Camí de Valls hi treballen al voltant de les 170 persones, mentre que a les naus del complex de REDESSSA 2, ho fan una 60 de persones.

El regidor de Promoció Econòmica i conseller delegat de REDESSA, Marc Arza, ha destacat “l’impacte que generarà a l’economia local la creació directa de més de 150 llocs de treball, que alhora comporta l’assoliment de gairebé la plena ocupació de l’edifici CEPID”.

Per la seva banda, el director general d’AVANZA, Carlos Ubaldo Moreno, ha remarcat “la voluntat del grup mercantil de créixer i consolidar el centre d’operacions d’Unitono a la ciutat de Reus”. El Grup Avanza està present a sis països, compta amb més de 200 clients i actualment té una plantilla de més de 6.000 treballadors.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.