Es restaurarà el quadre de Sant Pere de la Casa de la Vila

Es restaurarà el quadre de Sant Pere de la Casa de la Vila

El Museu de Reus presenta la restauració del quadre de Sant Pere de la Casa de la Vila que s’inicia dimarts 20 d’octubre

El Museu de Reus presenta, des d’aquests dimarts 20 d’octubre fins al pròxim mes de desembre d’enguany, el treball de restauració que ha fet del quadre de Sant Pere de la Casa de la Vila. A Reus, fins al començament del segle XVIII, sant Pere i sant Sebastià eren els patrons de la vila. Les seves imatges, pintades, figuraven a la sala on es reunia el consell municipal.

Per mitjà del programa “Restaurem el patrimoni”, des del Museu presenta el treball de restauració del quadre de sant Pere de la Casa de la Vila i també permetrà veure els olis  atribuïts  a fra Joaquim Juncosa, datats cap al final del segle XVII, amb la representació dels dos sants.

L’activitat es durà a terme a la sala Petita del Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca, al raval de Santa Anna 59. S’ha establert un horari, de dimarts a dissabte, des de les 10:00 h a les 14:00 h, i de 17:00 h a 20:00 h. 

A més, s’han previst visites comentades amb la restauradora del Museu els dies 20 d’octubre, 14 de novembre i 15 de desembre. Totes les persones interessades a assistir-hi poden adreçar-se a www.museudereus.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.