Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus obren les seves portes al públic aquest dissabte

Els assistents podran conèixer l’oferta formativa professionalitzadora i de qualitat que ofereixen aquests centres educatius de referència en Arts Plàstiques i Disseny

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus ofereixen a tot el públic interessat una jornada de portes obertes aquest  dissabte, 6 de maig, amb l’objectiu d’aproximar als futurs estudiants els ensenyaments artístics especialitzats que ofereixen.
Els centres han organitzat visites guiades i xerrades informatives, entre les 10 i les 13 hores, per donar a conèixer in situ els estudis professionalitzadors i de qualitat que es poden cursar, a través dels diferents cicles formatius de grau superior que s’imparteixen.  
 
Aquests centres d’educació artística de la Diputació de Tarragona ofereixen un ampli ventall de cicles formatius de grau superior. D’una banda, a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus es pot cursar “Arquitectura Efímera”, “Projectes i direcció d’obres de Decoració” i “Gràfica Audiovisual: Infografia 3D”. D’altra banda, a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona s’ofereixen cicles superiors de “Joieria Artística”, “Arts aplicades al mur”, “Il·lustració”, “Fotografia”, “Animació”, “Gràfica Interactiva” i “Gràfica Publicitària”. Properament, s’obrirà el termini de preinscripcions per a tots aquests cicles de grau superior d’arts plàstiques i disseny.
 
Ensenyaments oficials, especialitzats i de qualitat que formen professionals
La Diputació de Tarragona ofereix formació especialitza als ciutadans del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre a través de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa, i el Taller de Valls. La seva trajectòria i el nivell dels docents, altament qualificats, les situen com a centres de referència, que formen professionals preparats per incorporar-se, en les millors condicions, al mercat laboral.
Per més informació sobre els estudis: www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.