Espai Mil Nou, nou espai cultural a la ciutat

La ciutat de Reus guanya un nou espai cultural, l’Espai Mil Nou, situat al carrer de Sant Llorenç, número 32, i que neix amb la voluntat de mostrar i conservar el treball artístic de Carles Amill, la promoció d’altres artistes i l’ensenyament i aprenentatge de l’art contemporani. 

La primera activitat prevista serà la inauguració d’una exposició aquest divendres 1 de desembre, amb obres d’Ignasi Abelli, de Carles Amill i de Salvador Juanpere. La presentació de l’exposició anirà a càrrec de Carles Guerra. 

Segons ha explicat Elena Pedrell, impulsora de la proposta, la idea d’aquest nou nou espai cultural Mil Nou, que ha estat batejat així perquè l’espai data de 1906 i perquè és un projecte nou, és que sigui un punt de trobada de cultura a la ciutat, des de presentacions de llibres, formacions, exposicions o d’altres propostes artístiques.

Per la seva banda, Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha aplaudit la iniciativa perquè “Reus és una ciutat que bull amb la cultura, tenim programació durant tots els dies de l’any, ja sigui d’arts escèniques o d’arts plàstiques, una programació que es reparteix entre els diferents espais culturals de la ciutat, públics o privats, com aquest que avui us donem a conèixer”.

La programació al nou espai cultural Mil Nou continuarà durant tot el 2024 amb un projecte que s’allargarà durant tot l’any, impulsat per l’artista contemporani Àlvar Calvet i que s’emmarca sota el nom de “Black”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.