‘Espai Xic’s’, el parc infantil de Nadal de Salou

El Parc infantil de Nadal de Salou “Espai Xic’S” ja ha obert les seves portes perquè els nens i nenes d’entre 3 i 12 anys puguin gaudir de 27 tallers educatius i lúdics, d’esport i d’aventura, i atraccions -inflables i de fira- durant les festes de Nadal.

Aquest matí, l’alcalde de SalouPere Granados, i la regidora d’Infància, Joventut i Adolescència, Julia Gómez, han visitat el parc i han saludat els monitors i monitores i voluntaria/àries que participen desinteressadament en les tasques de dinamització i operativa de funcionament de les activitats.

L’alcalde els ha adreçat unes paraules i els ha agraït i valorat la seva implicació i compromís “per tal de continuar tenint un dels parcs infantils de Nadal referència de la província”.

Per la seva part, la regidora Julia Gómez ha tingut també paraules d’agraïment pels voluntaris i voluntàries i ha expressat la seva satisfacció “per poder celebrar, enguany, el parc amb tota normalitat, amb activitats a dins i fora del Pavelló, atès que l’any passat encara existien restriccions sanitàries”.

Segons l’organització, s’espera que unes 20.000 persones puguin visitar el Parc de Nadal – Espai Xic’S de Salou, fins el 5 de gener. Els nens i les nenes poden gaudir cada dia, a l’interior del pavelló, de tallers de maquillatge, de fang, manualitats, tallers d’anglès (Kid’s & Us), un taller d’igualtat, 7 inflables, 2 matalassos inflables, 2 matalassos elàstics, una tirolina, jocs de fusta gegants, videojocs, futbolí i màquina d’aire. A dalt de les grades, hi ha una zona de psicomotricitat infantil.

A l’entrada, hi ha 8 atraccions de fira individuals per als més petits, 5 atraccions de fira grans, cavallets, cadiretes voladores, jumping, matalassos elàstics i l’atracció dels brauets.

Així mateix, a l’exterior hi ha una estructura de fusta perquè els més petits puguin desenvolupar la seva agilitat; un circuït inflable de 63 metres de llarg, i tallers de bàsquet i de rugbi, a més d’un futbolí inflable humà.

L’horari d’obertura és fins el dia 5 de gener, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, al Pavelló Salou Centre i carrers adjacents. El dia 1 de gener, el parc estarà tancat tot el dia; i el 5 de gener, només obrirà al matí.

L’entrada d’un dia costa 5€ i amb el carnet del Club Xic’S es redueix a 3€. L’abonament per a tots els dies és de 18€. I amb el carnet del Club Xic’s surt per 15€.

El Dia de Nadal Solidari al parc, el 3 de gener, si es duen 2 kg de menjar, l’entrada és gratuïta. La recollida d’aliments anirà a entitats benèfiques del municipi.

Les visites del patge reial al parc seran el 3 i 4 de gener, de 17.30 a 18.30 h

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.