Espectacle nadalenc sobre Pau Casals a la Biblioteca Xavier Amorós

La Biblioteca Xavier Amorós ha programat pel dia 29 de desembre dins del cicle Contes a Cau d’Orella, la sessió especial Pau Casals: Col·leccionista de Pipes. Aquesta és una programació especial que s’emmarca en el programa d’activitats de Nadal a Reus.

Es tracta d’un espectacle musical per a tota la família, en el qual l’actriu Clara del Ruste amb l’acompanyament de la violoncel·lista Júlia Pérez Luque , interpreten de forma divertida i lúdica el conte Pau Casals: Col·leccionista de Pipes, editat en format de llibre amb CD per Bellaterra Músicade i escrit per l’autora Anna Obiols. El conte ens presenta la vida d’aquest gran músic a través de la seva col·lecció de pipes. Petits i grans reviuen els moments de la vida de Pau Casals i descobreixen el violoncel a través del seu so amb la interpretació en directe de músiques diverses.

L’acció s’emmarca en el suport que dona la Diputació de Tarragona a la Fundació Pau Casals, gràcies al qual s’han reeditat 300 exemplars del llibre infantil “Pau Casals. El col·leccionista de Pipes” amb CD (narrador i musical) per tal de difondre el llegat musical i humà de Pau Casals entre les noves generacions i que seran distribuïts per les Biblioteques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. L’espectacle “Pau Casals: Col·leccionista de Pipes”, inspirat en el citat llibre,  es realitzarà a diverses biblioteques del territori, per tal d’apropar la figura de Pau Casals al públic familiar.

L’espectacle serà el dimecres 29 de desembre a les 17:30h a la Biblioteca Central Xavier Amorós, i serà la darrera sessió de contes de l’any. A partir del 12 de gener, es programaran noves sessions.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.