“Estiueja al MNAT”, la nova programació del Museu Nacional d’Arqueologia de Tarragona

El Museu Nacional d’Arqueologia de Tarragona presenta la nova programació d’estiu adaptada a la situació sanitària actual amb mesures de protecció

El Museu Nacional d’Arqueologia de Tarragona reprèn les activitats culturals adaptant-les a la situació actual, amb totes les precaucions i les mesures sanitàries necessàries, per continuar oferint interessants experiències en escenaris privilegiats: visites teatralitzades, tallers familiars, itineraris…

Amb aquesta aposta, el MNAT presenta la programació d’estiu sota la campanya “Estiueja al MNAT”, que pretén captar visitants de totes les edats i interessar-los en l’arqueologia i la història.

Activitats

Caius i Faustina us conviden a la vil·la
Del 4 de juliol al 12 de setembre
Us convidem a conèixer la residència de la Faustina i el seu espòs Caius, duumvir de Tàrraco, en les proximitats d’aquesta gran ciutat romana. Ells seran els vostres amfitrions i us explicaran com és la seva vida en aquesta vil·la a la vora del mar.

Vacances a Tàrraco
De l’1 de juliol al 9 de setembre
Convertits en exploradors podreu conèixer en família com era la vida a la ciutat de Tàrraco en època romana, visitar els monuments, les botigues, passar una estona al circ…  

Visites guiades al Teatre
Del 3 de juliol a l’11 de setembre
El teatre de Tàrraco fou un dels tres edificis d’espectacles dels que gaudien els seus habitants. Apropa’t i t’explicarem com era, quins eren els espectacles que s’hi feien, i quin era el paper que jugava dins de la trama urbana.  

Visita guiada al Conjunt monumental de Centcelles
Del 5 de juliol al 13 de setembre
Coneix aquest important edifici de l’antiguitat tardana ubicat molt a prop de Tàrraco. T’explicarem les escenes representades en el mosaic de cúpula que es conserva, i la història que ha viscut aquest conjunt monumental al llarg del temps.  

Itinerari “Vida i mort a Tàrraco”
De l’1 de juliol al 8 de setembre
Un itinerari guiat per la Necròpolis Paleocristiana i les restes conservades al Centre Comercial Parc Central, per conèixer quina va ser l’evolució d’uns dels suburbis de Tàrraco, i quines activitats s’hi desenvolupaven.  

  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.