Exhibició de bàsquet acrobàtic aquest dissabte amb motiu de la Ciutat del Bàsquet Català Reus 2019

La plaça de la Llibertat és escenari aquest dissabte 30 de març d’una exhibició de bàsquet acrobàtic de primer nivell a càrrec d’un dels conjunts especialitzats en aquesta disciplina més reconeguts del panorama internacional. El grup “Crazy Dunkers” farà dues sessions (una a les 12:30 h i l’altra a les 18:00 h) en què exhibirà les seves espectaculars esmaixades i salts amb motiu de la Ciutat del Bàsquet Català Reus 2019. De les 12:00 a les 19:00 h hi haur&agra ve; activitats d’entreteniment participatives adreçades a tots els públics.

“Crazy Dunkers” són un equip professional número 1 del bàsquet acrobàtic i referents mundials en l’esport espectacle. Han realitzat més de 1.000 espectacles als cinc continents. El bàsquet acrobàtic ofereix una successió d’esmaixades que es fan amb l’ajut d’un o més trampolins.

Aquest equip ha assolit sis rècords del món en dues disciplines: l’esmaixada més llarga de 6 metres 20 centímetres i el número més gran de salts amb esmaixades en 30 segons. El conjunt l’integren onze artistes polivalents i complementaris, tots d’origen francès.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.