Expofira Km 0, del 7 al 10 de març

L’Expofira Km0 és una fira de vehicles d’ocasió, km0 i gerència ja consolidada i reconeguda dins el sector automobilístic. El març del 2018 va tenir lloc la primera edició d’aquesta fira, i des de llavors fins ara, no ha deixat de créixer. En un espai de 6.000m2, del 7 al 10 de març, hi haurà exposats més de 500 vehicles matriculats.

Durant 4 dies, es podran trobar opcions per a tots els públics, des d’aquells que busquen una oportunitat fins els que volen un vehicle Premium a un preu més assequible. Diferents marques, models i acabats; utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes i 4×4. Absolutament tots tenen cabuda a l’Expofira Km0. També hi podrem trobar les motos 100% elèctriques Silence, que junt amb altres cotxes elèctrics i híbrids, fan augmentar la presència de vehicles sostenibles.

Cal remarcar que tots els vehicles disposen d’una àmplia garantia de mínim 12 mesos i que han estat revisats i verificats per un equip tècnic d’experts de cada una de les marques de Nima Grup d’Automoció

Els vehicles oferiran grans descomptes i facilitats de finançament per a adaptar-se a les necessitats dels clients. A més, els vehicles ofertats inclouran l’assegurança del primer any en la compra del vehicle, de la mà de NimaSegur, la corredoria d’assegurances de l’organització, qui també estarà present a l’Expofira.

En definitiva, a l’Expofira Km0 podras trobar el vehicle dels teus somnis, beneficiar-te de descomptes exclusius, finançar el vehicle en condicions especials, taxar el teu vehicle de forma gratuïta i gaudir d’un ambient únic rodejat d’apassionats del motor.

Nima Grup d’Automoció, grup d’automoció format pels concessionaris Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Vilamòbil, Diselauto Tarraco, Full Traction i Autokolecció, és l’organitzador d’aquesta important fita.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.