Exposició “Lettering” del Llambordes als carrers de la ciutat

Exposició

Del 2 al 29 de novembre es podrà veure “Lettering” una exposició amb 16 obres d’un total de 14 artistes d’art urbà del Camp de Tarragona que forma part del programa Llambordes organitzat des del departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus.

La disciplina artística d’aquesta exposició és el el “Lettering” que bàsicament fa referència al fet de dibuixar lletres. És una tècnica que encara és molt vigent i molt emprada dins l’art urbà com també en decoració, però que ve de molt lluny i ja s’utilitzava per fer cartells promocionals o bé de diferents establiments.

Aquesta exposició s’emmarca dins el programa Llambordes que, tal com explica Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, “té per objectiu promoure l’art urbà entre els i les joves i també apropar aquesta disciplina artística a la població en general”.

Els i les artistes que han participat en aquesta edició són Roger Semat, Miquel, Rustik Studio, Pawel, Nervi Òptic, Adrià Batet, Xavi Bonillo, Desordre, Fileconpapas, Japp, Gasicpainter, Krane, Leiva i Martos. Les seves obres es poden veure repartides per tota la ciutat i les persones les podran observar mentre passegen o van en cotxe. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.