• ExproReus •

Un any més, després de la festa major de Misericòrdia, la ciutat té un nou punt de trobada a exproReus. Enguany, la fira amplia metres quadrats per tal de reordenar l’espai d’automoció, que en aquesta edició s’ubicarà en una àmplia avinguda on el visitant trobarà tot tipus de vehicles: automòbils, motos i també maquinària industrial i agrícola. Amb aquesta reorganització, també es posa ordre a l’espai del Tasting Village, la zona de restauració que enguany comptarà amb una dotzena de foodtrucks amb tot tipus de productes, apostant per aquesta nova tendència de restauració sobre rodes.
A aquests canvis en els sectors més tradicionals de la fira multisectorial, com són l’automoció i la gastronomia, també s’han d’afegir enguany la realització d’una fira que es farà en paral·l a exproReus a l’espai del Foyer Marià Fortuny: la Fira Immobiliària de la Costa Daurada, Exprohabitatge, la qual aprofitant els signes de recuperació del sector immobiliari, neix amb l’objectiu de convertir-se en una plataforma comercial de referència del sector a la nostra demarcació. Exprohabitatge confia a atraure a compradors de primer habitatge, de segones residències, de locals i aparcaments, i també a propietaris d’immobles interessats en el mercat de lloguer.
A més d’aquestes novetats que s”implementaran enguany en el marc d’exproReus, la fira multisectorial també és l’esdeveniment triat per presentar la nova APP de firaReus, a través de la qual, els visitants de firaReus no només podran estar assabentats de les activitats obertes al públic que es realitzin a les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions al llarg de l’any, sinó també gaudir de descomptes i promocions alhora que tenen la possibilitat de comprar les seves entrades anticipadament.
ExproReus compleix així 46 edicions renovant formats i ampliant espais de sectors consolidats per tal de mantenirse com a fira de referència i activitat ineludible per a grans i petits del territori.

firaReus
Centre de Fires i Convencions

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.