Festa de Sant Isidre de Vila-seca

Sant Isidre, la Festa Local de la Pagesia, arriba un any més a Vila-seca, amb diversos actes que tindran lloc els dies 13 i 14 de maig.

La Festa en honor del patró de la pagesia donarà el tret de sortida amb la col·locació de la primera pedra de les noves instal·lacions de la Cooperativa que tindrà lloc el divendres dia 13 a les 14 hores al carrer del Mas de l’Abat, parcel·la 125 del Polígon l’Alba de Vila-seca.

El gruix dels esdeveniments per la festivitat estan programats per al dissabte 14. La jornada començarà amb l’esmorzar, exclusiu per als socis de la Cooperativa Agrícola, que s’oferirà a les 9 del matí a l’era del Celler de la Cooperativa. A les 19:30, a la Plaça de l’Església, l’Esbart infantil Ramón d’Olzina ballarà danses tradicionals catalanes.

Com a cloenda del dia de Sant Isidre, a les 8 de la tarda, hi haurà la tradicional ofrena dels fruits i la missa a l’Església de Sant Esteve de Vila-seca.

L’acte de col·locació de la primera pedra de les noves instal·lacions de la Cooperativa Agrícola, forma part del procés de modernització i adaptació als nous temps per part d’aquesta entitat. Com es recordarà, el passat mes de febrer es va realitzar la signatura entre la Cooperativa i l’Ajuntament de Vila-seca per a la compravenda de dues finques, propietat de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca, per un valor total de 1.250.000 euros.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.