FiM Vila-seca, del 4 al 7 de maig

Després de presentar la programació artística de la nova edició, integrada per 42 propostes de música emergent i d’espectacles de música familiar, la FiM Vila-seca dona a conèixer la programació per dies, així com el programa d’activitats per professionals.

Sota el lema “On tot comença”, la programació de la FiM d’enguany oferirà una cinquantena de concerts i espectacles entre el dijous 4 i el diumenge 7 de maig, tot ells d’accés lliure i gratuït.  A la secció emergent, s’ha apostat per noms desconeguts, s’han acollit propostes innovadores i s’ha donat espai a escenes musicals invisibilitzades. A la secció familiar i tots públics, s’han començat a assajar fórmules de suport a la creació, s’han programat formacions amb músics molt joves i s’ha apostat per companyies noves. La FiM Vila-seca 2023 renova el seu compromís amb la feminització dels escenaris, amb un 65% de propostes liderades o formades per dones. I a més, aquesta edició inclou propostes formades per persones no binàries i per persones racialitzades.

Les activitats professionals tindran lloc del dijous 4 al dissabte 6 de maig. L’organització de la fira de música emergent i familiar preveu convocar més de 400 professionals del sector musical català, andorrà i valencià. S’hi celebraran més de 20 activitats adreçades al públic professional que inclouen una selecció acurada de showcases i espectacles musicals, amb un nombre destacat d’estrenes i novetats. A més, compta amb reunions ràpides, pitchings, mentories exprés, espais de networking i totes les facilitats de l’Àrea PRO del Castell de Vila-seca. Les activitats professionals són d’accés lliure per a les professionals acreditades. 

Com a novetats, la FiM Vila-seca acollirà la trobada semestral de Programa.cat i co-organitza la Jornada Catalan Arts per a Professionals Emergents, un programa específic adreçat a professionals emergents del sector de la música, especialment mànagers, bookers i estudiants de gestió musical.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.