Final del concurs d’oratòria ‘El Gran Debat’

Dilluns 9 de maig, a les 11:45h, se celebra la final d'”El gran debat”, el concurs d’oratòria de l’Institut Baix Camp i serà presentada pel periodista Xavier Graset, encarregat també de moderar el debat

La temàtica serà l’ocupació, una forma de viure o un delicte?. 

Els equips que s’han classificat per a la gran final han estat els alumnes de primer del CFGS d’Administració i Finances de Tarda i els de primer de Batxillerat A que van superar les finals celebrades els dies 4 i 6 d’abril.

Per a valorar quin equip mereix guanyar la final s’ha convidat un jurat professional. Està compost per Carme Buixeda, Presidenta de la Fundació Privada Reddis Reus, Cristina Valls, periodista del Diari de Tarragona i Marià Arbonès, periodista i Director del diari digital www.reusdigital.cat.

El Gran Debat és una activitat del centre, organitzada per l’alumnat de segon del cicle formatiu de grau superior d’Assistència a la direcció, que pretén fomentar les habilitats comunicatives de l’alumnat, treballant els debats a les tutories i afavorint la millora de les seves skills sortint de la seva zona de confort.

La bona rebuda de la primera edició ha propiciat que el concurs hagi crescut en participants. Enguany han participat tots els grups de 1r de Grau Superior i també, com a novetat, els grups de 1r de Batxillerat. Els temes dels debats d’aquesta edició han estat:

– Els retocs estètics: acceptar o millorar el cos.

– És ètic que els youtubers tributin a Andorra?

– L’avanç de la ciència amb experiments en humans i animals.

– L’exposició a les xarxes socials ens fa més infeliços?

– Les relacions obertes: l’estat sentimental del futur?

De nou, el concurs ha estat un èxit de participació, amb un alt nivell en les intervencions en molts dels debats i una difícil tasca per al jurat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.