Final d’estudis dels alumnes del batxillerat artístic de l’Institut Gabriel Ferrater

S’ha inaugurat l’exposició de final d’estudis dels alumnes del batxillerat artístic de l’institut Gabriel Ferrater de Reus. A l’acte hi van assistir el regidor de cultura i polítiques lingüístiques Daniel Recasens, el director del centre Miquel López, tot l’equip de professors del departament de Dibuix de l’institut i centenars de persones entre les quals cal destacar els alumnes i les famílies.

Aquesta mostra és la culminació de dos anys de treball en diverses disciplines artístiques  que es veuen representades en les obres dels alumnes. Passant per Dibuix artístic, Tècniques d’expressió graficoplàstica, Volum, Disseny i Cultura Audiovisual. El muntatge de l’exposició no deixa de ser el darrer repte que se’ls ha plantejat des del centre. El fet que els seus treballs surtin de les aules per trobar-se en un espai expositiu i mostrar-se de manera professional és un pas endavant.

Us recomanem molt especialment que us acosteu a Cal Massó per poder veure de primera mà la magnífica feina que han realitzat els alumnes al llarg d’aquests dos cursos.

L’exposició es podrà veure fins l’1 de juny. L’horari és tots els dies de 18 a 20h i el 25 de maig i l’1 de juny d’11h del matí fins les 20h

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.