Finalitzen les jornades formatives sobre criptomonedes celebrades a El Círcol

Ahir, el Círcol de Reus (elcircoldereus.cat), va celebrar la última sessió de las jornades “Descobrint el fantàstic món de las criptomonedes” realitzades durant aquestes últimes cinc setmanes per l’ acadèmia d’ inversió Market Dynamics Trading Academy (mdtacademy.com).  

Coincidint amb el preu del Bitcoin bastant estabilitzat i l’ Ethereum marcant de nou màxims històrics, aquesta última sessió ha tractat precisament de les finances descentralitzades (DeFI) i de la criptodivisa Ethereum, destacant el seu potencial com actiu i com instrument per l’ internet del futur.

Els ponents han destacat que més enllà de les possibilitats d’ inversió que ofereix, el món de les criptomonedes posa sobre la taula el debat sobre  la regeneració del sistema financer actual mitjançant la FinTech (tecnologia financera).

Durant aquestes cinc sessions, els assistents han pogut aprendre com interactuar en el mercat de les criptomonedes, generant rendiments i  custodiant els seus actius digitals de forma segura. MDTAcademy ha destacat també la necessitat que hi hagi més formació FinTech, coincidint amb les dades publicades aquests dies per diferents escoles de negocis, on  resulta que 1 de cada 9 professionals del sector a España reconeix que necessita més formació.

Les jornades han sigut un èxit d’ assistents, els quals han pogut comprovar l’amplitud del ecosistema de las criptomonedes, corroborant que hi ha món més enllà del Bitcoin.

Les conferències són impartides per Josep Vila i Eduard Pérez, socis de MDTAcademy, acadèmia d’ inversió amb seu a Reus (Tarragona), que ja compta amb alumnes d‘arreu del món que volen entendre el funcionament dels mercats i tenir els coneixements suficients per participar-hi.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.