Fira de l’Ocupació de la Conca de Barberà

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la primera edició de la Fira de l’Ocupació de la Conca de Barberà, organitzada per la Cambra de Comerç de Reus i Concactiva. La Fira tindrà lloc el dijous 23 de novembre a l’antiga església de Sant Francesc de Montblanc, de 9 a 14 hores. L’accés és gratuït però cal formalitzar la inscripció prèvia a https://cambrareus.org/fira-ocupacio-montblanc-2023/.

L’organització d’aquesta Fira està directament vinculada a la generació d’iniciatives que permetin a les empreses identificar talent per als seus equips.

Amb aquest objectiu, l’espai serà un punt de trobada entre empreses i entitats representatives de la Conca de Barberà que necessiten contractar personal i persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen, posant especial èmfasi en el jovent. Ja està confirmada la presència d’una vintena d’empreses i entitats de diversos sectors econòmics, com el turisme i l’hostaleria, la indústria, l’automoció, l’agroalimentari i els serveis.

La Fira comptarà també amb la participació d’APRODISCA, l’Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà, el Servei Català d’Ocupació, el Consorci Leader del Camp i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà. Cal destacar també la presència de la Cambra de Comerç de Reus, que informarà dels programes disponibles per a joves, i de Concactiva, que treballa per promocionar el desenvolupament econòmic, ocupacional i social de la Conca de Barberà.

Així mateix, en el marc de la Fira s’ofereix als joves i persones inscrites l’oportunitat de poder participar en diverses activitats formatives per millorar les seves capacitats a l’hora de cercar feina. En concret, a la sala de les Corts Catalanes s’hi duran a terme les jornades ‘Descobreix els teus talents! Autoconeixement per la recerca de feina’ (de 9.30 h a 10.30 h) i ‘L’actitud, la clau de l’èxit” (d’11.00 a 12.00 h). Per assegurar-se plaça a aquestes jornades, cal escriure a piceonline@cambrareus.org. A més a més, d’11:30 a 14 hores s’oferirà el ‘Role playing’ d’entrevista de feina per obtenir estratègies a l’hora d’afrontar una entrevista de feina, mitjançant sessions individuals.

Hi haurà servei d’autobús gratuït fins a la Fira amb sortida des de Reus, l’Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt. Per fer la reserva de plaça cal contactar amb piceonline@cambrareus.org.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.