firaReus celebra un cap de setmana d’ocasió amb les fires Autoprimavera i Outlet Decor

firaReus celebra un cap de setmana d'ocasió amb les fires Autoprimavera i Outlet Decor

A Autoprimavera i Outlet Decor els assistents trobaran grans oportunitats en vehicles, mobiliari de decoració i electrodomèstics. L’entrada és gratuïta

firaReus es prepara per viure un cap de setmana d’ocasió. El Centre de Fires i Convencions acull de l’11 al 13 de maig la 12a edició del saló de l’automòbil d’ocasió, l’Autoprimavera, que enguany compartirà espai amb la primera fira outlet de decoració, l’Outlet Decor. Les dues fires, que portaran grans oportunitats en vehicles i mobiliari de decoració, ocuparan un espai de 6.500 m2 que és el total de la superfície del recinte firal.

Basada en un nou concepte de negoci, el «web return», l’Outlet Decor arriba amb les últimes novetats i tendències en mobiliari de descans, articles de decoració, electrodomèstics, i fins i tot, noves tecnologies. Els productes que s’oferiran en aquesta fira són articles exclusius de qualitat, procedents de la devolució de les webs internacionals més importants en l’àmbit de la decoració. Els assistents trobaran grans descomptes en aquests productes, els quals tenen una rebaixa aplicada al preu original de les webs.

En la seva primera edició, l’Outlet Decor coincideix amb l’Autoprimavera, el saló de l’automòbil d’ocasió que enguany comptarà amb 11 expositors que portaran prop de 300 vehicles, 100 dels quals estaran exposats a l’exterior del recinte firal. El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha explicat que «en aquesta fira es podran trobar oportunitats en vehicles de totes les marques i característiques: tant de segona mà a partir dels 6.000 euros, com també cotxes de gerència amb moltes prestacions i pocs quilòmetres d’una gamma de preus més elevada».

L’estudi d’impacte econòmic de la passada edició d’Autoprimavera, realitzat pel Gabinet Ceres, detalla que el 97% de vendes que es van produir, es van realitzar durant els dies de la fira amb una venda total de 889.000 euros. El 3% restant es va dur a terme els dies posteriors al saló, assolint la xifra de 64.000€ més. En aquest sentit, l’impacte econòmic global generat el 2017 a l’Autoprimavera va ser de 953.000 €.

Segons la Federació d’Associacions de Concessionaris d’Automoció, FACONAUTO, les transferències de vehicles joves han augmentat en l’actualitat amb un 16% els vehicles de fins a 3 anys i amb un 15% els que van de 3 a 5 anys. En canvi, les transferències de models més antics han caigut. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, destaca que «l’Autoprimavera se celebra en un bon moment pel mercat automobilístic. Els vehicles joves cada cop són més valorats pels usuaris per la garantia i seguretat que ofereixen».

Les fires Autoprimavera i Outlet Decor obriran portes aquest divendres a la tarda, de 16 a 20 h. Dissabte i diumenge, l’horari serà d’11 a 20 h. L’entrada a aquestes fires és gratuïta.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.