Fitness Park arriba a La Fira Centre Comercial

Fitness Park, la cadena de gimnasos líder a França, ha escollit La Fira Centre Comercial per instal·lar el seu primer centre a la província de Tarragona coincidint amb la seva expansió al país. El nou gimnàs ocuparà un espai de més de 1700 metres quadrats obert els 365 dies de l’any de 6:00 a 1:00 i portarà a la ciutat de Reus un concepte nou que trenca amb el més tradicional de la indústria del fitness.

Fitness Park ha centrat el seu valor en oferir espais esportius tecnològics, innovadors i flexibles. Al seu nou espai a La Fira, el projecte inclourà zones exclusives per a l’entrenament de força equipades amb maquinària Technogym d’última generació i zona de powerlifting amb material Eleiko i Hammer Strength. A més, l’experiència inclou una àmplia zona de Cross Training equipada amb Eleiko en model de classes per a tots els nivells i openbox. També hi haurà 2 sales, una per a classes col·lectives i una altra per a Cycle Park incloses dins de la programació de classes que ja suposen, ara com ara, un considerable augment de l’oferta de fitness de Reus. Fitness Park ofereix un accés VIP anomenat Ultimate que inclou sala d’hidromassatge, bàscula biomètrica i sessions amb entrenador personal.

Fitness Park ja ha habilitat la possibilitat de registrar-se al nou Fitness Park La Fira a través del seu web per aconseguir l’oferta de preobertura disponible només per als 300 primers clients: 6 mesos a 14,95€ i després 24,95€ de per vida (mentre el soci no causi baixa).

En paraules dels responsables de la marca, “Fitness Park busca posicionar-se a les ciutats més innovadores i els centres comercials amb més projecció i, en aquest sentit, La Fira i Reus sens dubte ho són. Arribem amb la intenció ferma d’atreure el públic jove cap a l’entrenament de força, millorant l’oferta de fitness de la ciutat amb l’última generació de les marques Technogym, Eleiko i Hammer Strength. El nostre objectiu és fer accessible el millor del fitness per un preu molt assequible”.

La cadena francesa Fitness Park, que ja suma 20 gimnasos al nostre país, ofereix als seus socis un avantguardista sistema d’accés per codi QR que proporciona accés il·limitat i gratuït als més de 270 gimnasos distribuïts entre Espanya, França, Marroc, Portugal i els departaments i territoris francesos d’ultramar. Aquest nou gimnàs a La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i la gestió d’actius, reafirma l’aposta del Centre Comercial per les tendències i els nous models d’oci i estil de vida.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.